Читај ми!

Бранка Главоњић: Учесници Бунт рок фестивала, из године у годину, су све креативнији

Отворен је јавни конкурс за Бунт рок фестивал 2024. године и трајаће до 8. фебруара. Ово такмичење нових, неафирмисаних бендова и аутора организују Радио Телевизија Србије и емисија „Бунт".

Бунт рок фестивал је својеврсна платформа за нове домаће музичке снаге и једини телевизијски фестивал такмичарског карактера, који афирмише домаћу поп и рок музику. Осми Бунт рок фестивал је у фази припрема.

„Јако сам поносна што смо стигли до тог броја. До 8. фебруара траје конкурс, значи имају бендови времена да се припреме. Већ су стигле неке пријаве и то ме јако радује. Веома је важно такође да бендови размишљају о трајању песме, значи песма траје до четири минута. Мене да питате, ја не бих правила песме дуже од три минута, јер је то добар формат за радио и телевизију”, рекла је Бранка Главоњић, ауторка емисије Бунт и Бунт рок фестивала.

Наглашава да је важно да се приликом конкурисања пошаље биографија, фотографија и контакт телефон, и то на мејл buntrockfestival@gmail.com.

Главоњићева каже да је радује то што су песме, из године у годину све квалитетније.

„Све су креативнији ти млади људи и све су млађи људи. Ваљда, мислим да је дошло то неко време за неку нову генерацију и очекујем да буду, бар за мрвицу боље од претходне године, а прошле године је стварно било добро”, рекла је Бранка Главоњић.

Правилник такмичења је објављен на сајту РТС-а.

среда, 01. мај 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво