Читај ми!

Изабран стални евровизијски слоган – Уједињени музиком

Европска радиодифузна унија и шведски јавни емитер СВТ објавили су да је "United By Music", то јест „Уједињени музиком“, слоган који је изабран за „Песму Евровизије“ 2024. године, али и за сва будућа такмичења.

Изабран стални евровизијски слоган – Уједињени музиком Изабран стални евровизијски слоган – Уједињени музиком

Добре вибрације које су пролетос прострујале Ливерпулом наставиле су даље, ка северу Европе и са слоганом United By Music, то јест Уједињени музиком, спремају се да стигну у Малме.

Слоган је креирао Би-Би-Си како би демонстрирао јединствено партнерство између Уједињеног Краљевства, Украјине и Ливерпула, домаћина „Песме Евровизије“ 2023. године и одражава моћ музике која окупља људе широм света.

Након изузетно успешне прошлогодишње употребе од стране Би-Би-Сија, шведски јавни сервис СВТ и Референтна група за „Песму Евровизије“ (Управни одбор такмичења) договорили су се да се Уједињени музиком користи и за издање „Песме Евровизије“ које ће се одржати на пролеће у Малмеу, у Шведској.

Штавише, одлучено је да се слоган задржи за све наредне догађаје као део глобалне стратегије бренда такмичења.

Ова одлука ствара континуитет и доследност за будућа издања такмичења за најбољу песму Европе кроз коришћење истог моћног слогана и 2024. године и на сваком наредном догађају.  Од 2002. године сваке године се на догађају користио другачији слоган, осим 2009. године када није било слогана.

Мартин Остердал, извршни супервизор такмичења, рекао је да је Песма Евровизије много више од самог избора најбоље песме: „То је прослава моћи музике која окупља људе“.

После више од 20 година коришћења различитих слогана, како Остердал каже, пронађен је један који заиста верно осликава бренд „Песме Евровизије“.

Увођењем трајног слогана, имаћемо доследност у нашој поруци да нас музика све уједињује. То је савршен слоган који наглашава наше вредности инклузивности, једнакости, универзалности и различитости кроз музику. Како популарност такмичења за Песму Евровизије наставља да расте широм света, верујемо да ће коришћење истог слогана, с годинама, помоћи нашем бренду да постане још јачи“, поручио је Остердал.

петак, 10. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара