Читај ми!

Џони Деп, „Холивудски вампири“ и мистерија отказаних европских концерата

Изненадно отказивање концерата „Холивудских вампира“, најпре у Мађарској, а потом и у Словачкој, изазвало је бес обожавалаца ове групе. Болест Џонија Депа, која је наведена као разлог отказивања наступа, доводи се у питање јер су се појавиле фотографије на којима глумац и музичар наводно пије алкохол.

Бенд Џонија Депа, „Холивудски вампири“ (Hollywood Vampires), суочио се са таласом незадовољства након отказивања дуго очекиваног наступа у Словачкој, наводећи као разлог његову болест.

Обожаваоци не крију да су бесни и скептични након што су се појавиле фотографије на којима се види како глумац наводно пије само неколико сати након отказивања наступа.

То је четврти пут да бенд отказује концерт. Инцидент је привукао пажњу јавности и изазвао дебате, остављајући посетиоце концерата да доводе у питање валидност Депове болести.

Обожаваоци сумњају у болест Џонија Депа

Фотографија објављена на Твитеру приказује Депа како држи нешто што је изгледало као црвена чаша, што је изазвало забринутост због глумчевих здравствених проблема.

Иако нема званичних изјава о његовој наводној болести, Деп је раније виђен како користи штаке након што је задобио болну повреду скочног зглоба.

Различити извори су такође открили да је свирка „Холивудских вампира“ у Словачкој отказана због безбедносних разлога, то јест да је сала у којој је требало да наступе недовршена, а тиме и небезбедна и за публику и за извођаче.

Чланови бенда, у званичном саопштењу, наводе да су разочарани развојем догађаја и да се надају да ће се вратити у будућности када се стекну услови за наступ.

Отказивање концерта у Словачкој уследило је након што је бенд морао да врати новац обожаваоцима за отказани наступ у Будимпешти, у Мађарској, због „непредвиђених“ околности.

„Холивудски вампири“ под притиском због контроверзе око отказаних концерта

Отказивање наступа у Будимпешти изазвало је сумњу о будућим наступима „Холивудских вампира.

Многи обожаваоци на мрежама су истакли да се надају да ће бенд и менаџмент бити транспарентни како би се избегло продубљивање сумњи и изазивање разочарања, те задржало поверење оданих обожаваоца.

Љубитељи „Холивудских вампира“ жељно очекују било какве званичне изјаве групе и њених чланова, посебно Џонија Депа како би се ситуација разјаснила.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 21. јул 2024.
28° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару