Читај ми!

Егзитово прво вече обележила је добра енергија универзума уз "Продиџи"

Отворен је ЕГЗИТ фестивал у Новом Саду. Посетиоци из целог света уживали су у наступу својих музичких идола, примили су поруку из свемира, а послали много добре енергије из Егзит универзума. Задовољни су били сви који су синоћ имали прилику да се нађу у реци оних који су кроз различите музичке жанрове пловили ходницима Петроварадинске тврђаве.

Један од најбољих европских фестивала, ове године привукао је посетиоце из 120 земаља света. Музички програм није једини разлог њиховог доласка, на првом месту то је фанстастична атмосфера, која сваке године доводе на хиљаде нових лица, док је за многе, који су и ове године овде, Егзит постао једноставно део лепе традиције.

"Суштина је у забави, много је људи овде који желе да окусе ту сјајну атмосферу",  "Ми имамо ту традицију да дођемо ту са друштвом, да се упознајемо са новим људима, и стварно је прелепо искуство", "Пријатељи су ми рекли да је ово нешто најбоље у Србији, тако да очекујем само најбоље", неки су од коментара посетилаца Егзита.

Овогодишњи Егзит јединствен је и због три церемоније отврања. Осим традиционалног почетка на Пачамама бини, фестивал је отворен на Денс Арени, јединственим феминистичким перформансом, а затим по први пут и из Свемира, док је са главне бине, дечији хор је узвратио песмом Земља, групе Екв.

Почетак није могао проћи без спектакултарног ватромета, који је најавио долазак највећих звезда вечери и култног састава “Продиџи“. Баш као и публика, и организатори су презадовољни енергијом која је обележила отварање.

“Атмосфера је била сјајна, невероватна, оно што је обележило четвртак је дефинитно Продоџи, дакле бакља, Максим у публици, све се десило што и треба, тачно знамо због чега су они омиљени бенд на нашим просторима, и публика је још једном показала зашто их обожава“, Милица Драгомировиц, пр Егзит фестивала.

Другачији и разноврснији музички програм, наишао је на пријем публике какав су прижељкивали, а управо је такав програм, ујединио млађе генерације и ветеране фестивала. Они чине Егзитов универзум, па за њих организатори имају најјаснију поруку.

“Да смо сјајни,да ћемо бити још бољи, да је свако од наших посетилаца најсјајнија звезда овде, и да смо, када смо овде током четири дана јула, можда најближи свемиру што можемо да будемо“, рекла је Милица Драгомировиц, пр Егзит фестивала.

Организатори очекују да ће до недеље кроз капије фестивала проћи више од 200 хиљада посетилаца, који ће уживати у наступима око 1000 извођача на 40 бина и фестивалских зона.

уторак, 02. јул 2024.
17° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару