Читај ми!

Спреман Егзит камп, капацитети Новог Сада пуни 90 посто

ЕXIТ камп ће и ове године угостити посетиоце из свих делова света, у Новом Саду попуњено преко 90 одсто смештајних капацитета.

Спреман Егзит камп, капацитети Новог Сада пуни 90 посто Спреман Егзит камп, капацитети Новог Сада пуни 90 посто

EXIT камп ће и ове године од 4. до 11. јула традиционално угостити посетиоце са свих крајева планете. Нешто више од две недеље уочи почетка EXIT фестивала, који ће бити одржан од 6. до 9. јула на Петроварадинској тврђави, смештајни капацитети у Новом Саду и околини попуњавају се великом брзином – према званичним подацима, у овом тренутку попуњено је преко 90 одсто капацитета.

Имајући у виду овакво интересовање туриста из целог света, очекује се да ће ове године бити надмашен прошлогодишњи допринос фестивала домаћој економији, када је износио 19,7 милиона. EXIT фестивал је од оснивања до данас допринео привреди Новог Сада и Србије са 220 милиона евра.

Према подацима највеће светске платформе за издавање смештаја Booking.com, у Новом Саду је у овом тренутку резервисано преко 90 одсто укупно расположивих смештајних капацитета у периоду од 6. до 9. јула, за време EXIT фестивала, а очекује се да ће до његовог отварања све бити попуњено.

Највећи број посетилаца ове године стиже из суседне Хрватске, затим из Турске, Северне Македоније и Бугарске, али и из дословно свих крајева света, од САД-а и Мексика, преко Велике Британије и Немачке, па све до Аустралије и Новог Зеланда.

Омиљени фестивалски смештај, EXIT камп, и ове године ће отворити врата за све посетиоце који изаберу да доживе комплетно, даноноћно фестивалско искуство пропраћено разноврсним садржајима, а традиционално ће бити смештен уз обалу Дунава на новосадском Штранду, са погледом на Петроварадинску тврђаву.

Један од најсигурнијих канала резервисања смештаја је Егзитов званични туристички сервис EXIT Trip, где је још увек доступан одређени број смештајних јединица у кампу и хостелима.

У EXIT Universum од 6. до 9. јула уз подршку Горког Листа слећу предводници најтраженије турнеје на свету "The Prodigy", Wу-Tang Clan, Grammy рекордер Skrillex, као и број један светске електронске сцене Eric Prudz, затим Нина Kравиц, Амели Ленс, Индира Паганото, Alesso, Viagra Boys, Dimitri Vegas & Like Mike, Claptone, Keinemusik, Hot Since 82, CamelPhat, Ben Böhmer live, Agents of Time live, Mind Against, Chase & Status, Sfi Tukker, LF System, Махмут Орхан, Бурак Јетер, iGNITE, Wolfbrigade, Midnight, Cocney Rejects, Exciter, Massacre, The Toasters, Dry Cleaning, Rudeboy и многи други.

Фестивалске улазнице доступне су по цени од 7.490 динара, док се једнодневне улазнице за четвртак, петак и суботу могу купити по цени од 3.390 динара, а за недељу по цени од 2.990 динара. Услед огромне потражње, актуелне цене улазница важиће само до четвртка, 22. јуна. Улазнице су доступне на фестивалском сајту, као и на Гигс тикс продајним местима и онлајн.

уторак, 02. јул 2024.
18° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару