Читај ми!

Почиње Belgrade Beer Fest – детаљан водич кроз фестивал

Јубиларно, 20. издање, најпопуларнијег и најмасовнијег фестивала музике и пива у региону, Belgrade Beer Fest-a, у организацији Skymusic-а и под покровитељством Града Београда трајаће до 18. јуна.

На доборо познатој локацији – београдском Ушћу, током четири фестивалска дана очекује нас савршен звук и најсавременија продукција за коју је задужен Скyмусиц, и више од 60 извођача на чак три бине.

Као хедлајнери на главној бини најављена су велика имена светске и домаће музике, међу којима су Morcheeba, The Brand New Heavies, Инкогнито, Ван Гог, Партибрејкерс, Ана Поповић, Бркови, Тони Цетински, Joker Out, Кербер, Атомско склониште, Бомбај штампа, Бојана Вунтуришевић, Ана Руцнер и Елвис Бајрамовић, Краљ Чачка, Репетитор, Обојени програм, Коикои, Зостер и Неверне бебе.

Програм и сатница на Главној бини

Четвртак, 15. јун

20:00 Joker Out

21:15 Ана Руцнер & Елвис Бајрамовић

22:00 Неверне Бебе

23:30 Morcheeba

01:00 Бојана Вунтуришевић

Петак, 16. јун

20:00 Краљ Чачка

21:30 Тони Цетински

23:15 Бомбај штампа

00:45 Бркови

02:00 Зостер

Субота, 17. јун

20:00 Пертибрејкерс

21:30 Кербер

23:00 Ван Гог

00:45 Инцогнито

02:15 Репетитор

Недеља, 18. јун

19:00 КОИКОИ

20:00 Атомско склониште

21:30 Ана Поповић

23:15 The Brand New Heavies

01:00 Обојени програм

Посетиоци ће моћи да уживају и у алтернативним звуковима најперспективнијих домаћих бендова на Riff stage-у, а као главни хедлјнер Riff stage-а најављен је бенд Eyesburn, који наступа прве фестивалске вечери.

Програм и сатница на Riff stage-у

Electro stage-u powered by Sakura најављује најпознатија имена домаће електро сцене.

Програм и станица на Electro stage-u powered by Sakura

На овогодишњем Бир фесту биће присутно 300 различитих етикета пива – поред великих пиварских брендова, у понуди су и различите врсте крафт пива. Обожаваоци пива имаће две посебно дизајниране зоне на фестивалу посвећене управо њима – Beer market и Craft Beer Land.

Капије фестивала отварају се од 18 часова, а званично се затварају у 3 часа након поноћи.

Улаз на фестивал биће слободан сваког дана између 18 и 19 часова, након чега ће се улазак у фестивалски простор наплаћивати. Улаз је слободан за особе испод 15 година сваког фестивалског дана, уз пратњу пунолетне особе.

Правила фестивала

На фестивал је дозвољено унети ранчеве (школски ранац је максимална величина), шешире/капе, упаљаче, мобилне телефоне и таблет уређаје, наочаре за сунце, цигарете и електронске цигарете, мале кишобране, кабанице, капи за чишћење контактних сочива, фотоапарате и камере (уз званичну пресс акредитацију), инсулин (са дијабетичарским буклетом и личним документима), лекове (уз оригинални извештај лекара и оригинално паковање). Забрањени су дроге и опијати, ножеви и остало оружје, флаше и конзерве, инструменти, храна и пиће купљени изван граница фестивала, шатори, кућни љубимци, велики кишобрани, покривачи, штапови за „селфие“ и ГоПро камере, дронови, транспаренти ( са говором мржње усмереним ка верској и расној припадности, сексуалној оријентацији и сл), дезодоранси и парфеми.

петак, 05. јул 2024.
17° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару