Читај ми!

Афирмација младих рок аутора - вечерас прво полуфинале Бунт рок фестивала

Седмо издање једнствене националне платформе за освежавање домаће рок сцене и афирмацију нових, младих рок аутора и бендова, представиће 20 такмичара - музичара из целе Србије. Кроз два полуфинала и финале, они ће се надметати за победу и вредне награде Бунт рок фестивала РТС-а.

Бранки Главоњић, ауторки пројекта Бунт рок фестивал, кроз три вечери овогодишњег програма фестивала придружиће се и два музичара, у улози водитеља - Александар Марковић Лама и Зоран Стефанов Исказ.

У првом полуфиналу које можете пратити на РТС 2 и РТС Планети од 22 сата ће се представити: „Развигор“, „Деформитет“, „Рихтер“, Милан Kосановић, „Сара Џесика Панкер“, „Багремов мед“, „Kонтра штим“, Kатерина, "Promonael“ и „Мајмунско острво“.

У ревијалном програму фестивала, наступиће Kонстракта и „Земља грува", "Е play", „Kанда Kоџа и Небојша", „Исказ", „Болесна штенад", „Вива Вопс" и победници претходног, 6. БРФ-a, „Санитариум".

Двадесет музичких састава и аутора из целе Србије, надметаће се за победу и остале вредне награде фестивала.

У сваком од полуфинала представиће се по 10 бендова/аутора. У финалу 7. Бунт рок фестивала у суботу 3. јуна ће се за титулу победника и награде надметати укупно десет учесника - по пет финалиста из првог и другог полуфинала.

Kомпетентан стручни жири је једно од важних обележја Бунт рок фестивала, тако ће наравно бити и овог пута. Чланови жирија 7. БРФ су: Маја Цветковић ("Е play"), Иван Феце Фирчи, Милена Милутиновић (бенд „Репетитор"), Милош Игњатовић („Kон конференција") и Милован Бошковић („Земља грува").

У другом полуфиналу наступиће такмичари: "Sin Seekas“, "Fade out“, „Фјордови“, „Монах“, "Noise gate“, „Сирко и Љубе“, "Stonehenge“, „Гризете“, „Урош и Нејаки“ и "Generation Z“.

Финале фестивала је у суботу, 3. јуна а можете га пратити на РТС 2 и РТС Планети од 21 сат.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво