Читај ми!

Водитељски трио 7. Бунт рок фестивала: Бранка, Лама и Исказ

Двадесет нових, младих музичких састава и аутора из целе Србије, добиће прилику да 1, 2. и 3. јуна на Бунт рок фестивалу РТС-а представе телевизијском аудиторијуму своју музику а најбољи међу њима ће освојити и вредне награде.

Ауторки овог пројекта, Бранки Главоњић ће се у улози водтеља придружити два позната музичара: Зоран Стефанов Исказ (“Исказ”) и Александар Марковић Лама (“Болесна штенад”). Бранка и Лама ће са главне бине водити програм фестивала, а Исказ ће бити задужен за добру атмосферу међу 20 такмичара.

“Оно што већ сада могу да вам обећам,очекујте три занимљиве и атрактивне вечери програма 7. Бунт рок фестивала. Пробе увелико трају, дивна је атмосфера и сви се радујемо што ћемо заједно спровести још једно издање фестивала. Лама и Исказ су се одлично снашли као водитељи, један је претходних година већ био у тој улози а један дебитује али се много труди и одлично се снашао. Обојица су велики професионалци, добри музичари али и ведри, духовити људи и одлично функционишемо као тандем. По традицији, и овога пута на Бунт рок фестивалу имамо одличан стручни жири, као и изузетне госте-музичаре у ревијалном програму, спремни су трофеји и вредне награде за најбоље и сада сви једва чекамо да седми Бунт рок фестивал почне", поверила је Бранка Главоњић.

"Дуго сам на сцени и верујем да ће ми то искуство помоћи и да што боље одговорим захтевима ове нове, водитељске улоге. Уживамо на пробама, дивна је енергија и трудићу се да будем на висини задатка. Имам и елегантан стајлинг, врло лепа одела…" открио  је Александар Марковић Лама и дододао:

"Kао музичар знам колико је важно за млад, непознат бенд да добије прилику да се појави на оваквом фестивалу, да добије шансу да широј публици представи своју музику и зато врло поштујем ово што Бранка и РТС раде, та врста конкретне подршке рок музичарима на почетку каријере много значи".

Зоран Стефанов Исказ већ је раније био у улози водитеља Бунт рок фестивала, а током седмог издања он ће током три вечери фестивала (1, 2. и 3. јуна) бити задужен за добру атмосферу у бекстејџу, међу такмичарима:

"Драго ми је што сам и даље део овог великог и важног пројекта, заиста сви уживамо у раду и свим припремама. Такмичари су врло млади, долазе из целе Србије, свирају бројне музичке правце рок музике а многима ће ово бити и прво искуство наступа у великом ТВ студију и на сцени. Зато ћу се потрудити да им разбијем трему, да их развеселим и охрабрим да се представе на најбољи начин. И само учешће на Бунт рок фестивал много значи, верујем да ћете нас гледати а да ћемо ми  „са ове стране камере",  заједно направити још једно одлично издање Бунт рок фестивала.”

Три вечери програма овогодишњег издања фестивала пратићемо 1, 2. и 3. јуна (РТС2 и РТС Планета- четвртак, петак и субота од 22.00 сата) .

 У ревијалном програму 7. Бунт рок фестивала, наступиће: Kонстракта и "Земља грува", "Е плаy", "Kанда Kоџа и Небојша", "Исказ", "Болесна штенад", "Вива Вопс" (победници 3. БРФ) и победници претходног, 6. БРФ- бенд "Санитариум".

 Двадесет музичких састава и аутора из целе Србије, надметаће се за победу и остале вредне награде фестивала.

У првом полуфиналу 7. Бунт рок фестивала РТС-а (четвртак, 1. јун, РТС2 и РТС Планета у 22.00) ће се представити: “Развигор“, „Деформитет“, „Рихтер“, Милан Kосановић, „Сара Џесика Панкер“, „Багремов мед“, „Kонтра штим“, Kатерина, „Промонаел“ и „Мајмунско острво“.

У другом полуфиналу, у петак 2. јуна (РТС2 и РТС Планета у 22.00) наступиће такмичари: „Sin Seekas“, „Fade out“, „Фјордови“, „Монах“, „Noise gate“, „Сирко и Љубе“, „Stonehenge“, „Гризете“, „Урош и Нејаки“ и „Generation Z“.

Финале Бунт рок фестивала 2023 је у суботу увече, 3. јуна (РТС2 и РТС Планета, у 22 сата.

петак, 19. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво