Премијера спота: „Флексуј са нама“, зову те Растко Јанковић, Иван Гавриловић и Владана Златановић

Уметници и музичари – Растко, Иван и Владана, удружили су снаге како би свим генерацијама послали поруку да материјалне вредности не треба да буду у фокусу већ да би требало тежити неким значајнијим, правим животним вредностима. О чему је реч, сазнајте у песми и видео споту „Флексуј са нама“, чији је продуцент Растко Јанковић а нумеру је као дигитални сингл објавио ПГП РТС.

Млађе генерације користе израз флексовати у значењу истицати се нечим, имати нешто, хвалисати се, наглашавати материјалну вредност нечега.

Уметници и музичари – Иван Гавриловић, Растко Јанковић и Владана Златановић, удружили су снаге како би послали поруку да материјализам није толико битан колико су важни дружење и, како објашњава Иван, „вајб“ у музици.

Идеја о музичкој сарадњи на тему флексовања родила се још давне 2013. године, тачно пре деценију, открива Иван.

„Растко је у том моменту био заузет неким другим стварима, али мислим да смо добитна комбинација и да смо направили један супер фанк“, наводи Иван додајући да фанк звук прати њихову генерацију па би песма могла да се допадне и тој старосној групи.

Млада Владана Златановић, која је писала текст за нумеру, истиче да Флексуј са нама носи лепу поруку али користећи жаргон (сленг) данашњице.

„Била сам почаствована када су ме позвали да будем део овог пројекта. По мом мишљењу, деведесете, када сам ја рођена, трају и двехиљадитих, трају и у 2023. години. Одлучили смо да направимо ово јер је то једна лепа музика, лепо дружење и позива на позитивне ствари“, каже Владана.

„У данашње време текстови су углавном везани за неке небулозе, а ми смо се од почетка трудили да увек направимо песму која има срж, суштину, која шаље неку лепу поруку“, нагласио је Иван.

Флексуј са нама је позитива, да се радујемо и шаљемо добру енергију, која је најважнија“, поручује Растко.

Растко, Иван и Владана у овом музичком пројекту наступају под заједничким именом "Ipsylon", а песму је као дигитални сингл објавио ПГП РТС. Радијска премијера песме била је 5. априла на Радио Београду 1, у емисији Поп карусел, а ТВ премијера спота је реализована јутрос на РТС1, у Јутарњем програму РТС-а. Сутра ће (7. април) у 18.00 часова, песма бити објављена и на Јутјуб каналу ПГП РТС-а, као и на осталим водећим дигиталним сервисима. Велика медијска промоција биће одржана истог дана-у петак,  у 19.00 часова.

петак, 05. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару