Читај ми!

Група „Артан Лили“ представила нови сингл и спот „Отров“

Поп рок бенд „Артан Лили“, претходних година често је помињан у контексту нових, младих музичких снага. Како звучи и изгледа, када се сада већ деценијско искуство и занимљиве идеје споје у новој песми у Јутарњем програму РТС-а испричао је Бојан Слачала, фронтмен групе.

"Отров" је име најновијег сингла и спота групе Артан Лили, а као гост у песми се појављује Никола Врањковић. Видео је снимила Романа Слачала, а аудио продукцију потписују Никола Врањковић, Иван Петровић и Марко Бенини.

Бојан Слачала, фронтмен групе Артан Лили истакао је: "Нови сингл смо урадили заједно са нашим великим пријатељем, колегом, саборцем и музичком звездом Николом Врањковићем. Поново смо урадили нешто другачије од очекиваног и изузетно смо задовољни како све заједно звучи и изгледа ! Верујем да је тема изузетно занимљива и да је баш ово доба године- прави тајминг за једну овакву песму."

"Било је право уживање радити са Артанима на новом материјалу, у свим фазама овог процеса- било да смо снимали и миксовали звук (у студију, стану или викендици), било да смо усаглашавали текст и друге  детаље у вези са песмом и спотом", рекао је Никола Врањковић, музичар, текстописац, композитор, продуцент и гитариста и додао: "Артан Лили су једна од ретких група са ових простора која зна шта ради." 

„Отров" је осми сингл са предстојећег студијског албума "III" групе Артан Лили, који ће као и претходна два, бити заједничко издање ПГП РТС-а и "Југотон Кроација Рекордс-а".

Песма и спот су данас премијерно представљени путем медијског система Радио-телевизије Србије: Радио Београд 202, Радио Београд 1, РТС3, РТС1, РТС Музика, РТС Рокенролер и сајту РТС-а, као и на друштвеним мрежама РТС- а и групе Артан Лили. Сингл "Отров" је осим на Јутјубу, доступан и на осталим водећим платформама за дигиталну дистрибуцију музике. 

Након синглова „Маца", „Прича", „Оуд", „Фолирам", „Педана", „Рокенрол после рокенрола", „Гелер" и најновијег „Отров", остале песме и спотове са гостима које ће своје место наћи на трећем албуму, група ће представити ускоро.

Након турнеје поводом обележавања десетогодишњице групе, коју су започели ове јесени великим концертима у Београду и Загребу, а наставили широм региона, "Артан Лили" на радост публике најављују наставак концертих активности широм Србије и региона.

субота, 06. јул 2024.
20° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару