Читај ми!

Наступи светског ранга, скејт-парк, мурал и пољубац на бини за друго вече Mјузик вика

Након што је прво вече фестивала Belgrade Music Week оборило све рекорде бројности захваљујући наступима Нуција и Војажа, Црног Церака, Короне и Римског, Ђексона и Цоје, Газда Паје, Зере и Индођије, још јачим темпом синоћ су наставили Теодора, Реља, Девито и Николија.

Наступи светског ранга, скејт-парк, мурал и пољубац на бини за друго вече Mјузик вика Наступи светског ранга, скејт-парк, мурал и пољубац на бини за друго вече Mјузик вика

Треће вечери на програму су наступи Расте, Цобија, Саре Јо, Ангелине и Инаса. 

Ове године, више него икад, и продукција и извођачи подигли су све на виши ниво. Наступи су припремани месецима уназад због сценске и техничке захтевности, будући да су Скајмјузик и звезде вечери заједно донели сценографију, графике, костиме и визуале какви у Србији дуго нису виђени. Сваки сегмент наступа сваког од извођача могу да стану раме уз раме са наступима највећих светских звезда. 

Међу првима је на бину изашла Николија, која је енергичним наступом са плесачицама које су пратиле сваки њен корак извела неке од хитова попут Мој темпо, Хај лајфе, Гринго, али и вратила публику на сам почетак њене каријере песмама Николија и Милион долара. У једном тренутку на бини јој се придружила и победница Ај ди-џеј шоуа (IDJShow) Амна на песми Аурора као и Teuadora, те су заједно отпевале дует рађен за Јужни ветар – Улице

За Девитов наступ на бини је све време била уметница која је цртала његов мурал, као и скејт-парк, а уместо класичних плесача иза себе је као подршку имао скејтере и бајкере који су изводили трикове и вратоломије док је он изводио хитове попут Одузет, Марина а потом и са Николијом, као специјалном гошћом отпевао Љубав.

Специјално за Рељин наступ на бину је инсталирана фигурина црвене жене, а поред новијих бенгера који су публику оставили без даха, овај извођач све фестивалске фанове увео је у својеврсни времеплов изводећи песме Елитних одреда. Ипак највећим аплаузом испраћена је појава Николије на бини на Алкохола литар и Медуза те Николијин и Рељин пољубац. Емотивном завршетку наступа допринео је гост Стефан Шај који се прикључио на песми Туга из Поршеа.

Теодорин наступ почео је и пре њеног изласка на бину, будући да је своју присутност најавила визуалима на бимовима, а потом и светлећим балонима који су подељени публици. Потом се на бини појавила врло неочекивано – на мотору, и одмах стартовала изводећи песму Kристијан Греј. Све хитове у својој каријери које је синоћ певала на Ушћу пратили су плесни покрети читавог тима плесача. На посебну радост публике, Девито се придружио Теодори на бини да заједно отпевају, како су рекли "најслушанију песму на овим просторима" која броји више од сто милиона прегледа Вуду.

Прилику да отворе фестивал синоћ су имали финалисти Ај ди-џеј шоуа, који су направили прави шоукејс, будући да су њихови наступи били смештени између наступа хедлајнера. Амна, Mahrina, Џорџи, Емел, Анастасија, Лорес, 4YU, Љупка, Стефан Шај, Wajz и Ермина успели су на Ушћу да покажу због чега су будуће велике звезде. Иако су у јавности познати тек однедавно, и сами су могли да се увере у то да публика већ јако добро зна њихове песме.

Публику вечерас очекују наступи Расте, Цобија, Саре Јо, Ангелине и Инаса. Улазнице за последњи дан су у продаји, по цени од 890 динара за регуларне, 1.090 динара за фан пит, те 1.590 динара за ВИП. Могу се набавити преко бесплатне е-Финитy апликације која је доступна за преузимање за ИОС и Андроид, онлајн, преко efinity.rs као и директном куповином на продајном месту у ТЦ Ушће и на улазима на фестивал.

понедељак, 08. јул 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару