Читај ми!

„Ван Гог“ у Комбанк дворани најављује два узастопна концерта

Због великог интересовања публике група „Ван Гог“ најавила је два наступа – 11. и 12. марта у Комбанк дворани. Чланови бенда концертима „Високог напона“ обележавају 25 година од изласка албума No Comment.

Најављујући распродат први концерт заказан за 11. март, група која регионално слови за концертно најексплозивнију музичку „машину", саопштила да ће засвирати још један дан, и то 12. марта, дан после концерта који је пробудио велику пажњу публике.

Истовремено, медији су на коференцији у клубу Лисабон у култној Дворани, имали први пут прилику да виде до сада neобјављен спот за песму Пипи.

Подсетимо, група Ван Гог се тачно пре три године са сцене Kомбанк Дворане публици поклонила акустик концертом, а овога пута, на исту бину, бенд се враћа песмама Високог напона које деценијама група није свирала и које ће аутентично осликати енергију No Comment албума, издатог пре 25 година.

Вангоговски Високи напон донеће публици свирачку енергију као и прегршт хорски певаних рефрена. Песмама из различитих периода њихове вишедеценијске музичке каријере, као и својом креативном непредвидивошћу, бенд ће се публици представити у потпуно новом светлу.

Фронтмен бенда Звонимир Ђукић Ђуле рекао је у клубу Лисабон да је 25 година пролетело брзином муње од, како каже, његовог омиљеног рифовима и вриском публике набријаног албума No Comment: „Језгро нашег ‘напона' је данас јаче него икада пре, пазимо се и чувајмо, јер ако станемо губимо све! Kао људи и као бенд, још увек смо у шинама среће, а сваки наш концерт је за нас нови инспиративни изазов", истиче, за свирку видно загрејан фронтмен Ван Гога, и додаје да ће се 11. и 12.марта спојити енергија, емоција и страст старије и млађе публике у такозваном гротлу љубави: „Драги људи, уз дубоки наклон свима који сте остали верни идеји и поруци коју носи рокенрол, 11. и 12. марта вас чекамо уз високи Вангоговски гитарски напон".

Дугогодишњи бубњар Србољуб Радивојевић рекао је да и је и после 25 година од култних концерата у СKЦ-у, у члановима бенда још јачи пламен: „Једва чекамо да се 11. и 12. марта поново загрлимо са нашом публиком, и како доликује онима који се не предају, уз заједнички хук и звук, прославимо 25. No Comment рођендан".

Иначе, у циљу помоћи и подршке хуманитарном раду Фондације План Б, куповином „limited edition" мајице са принтом Ђулетовог лика, произведене у серији од 100 комада, по цени од 3.490 дин. у Југотоновој продавници у Нушићевој бр. 27, уз мајицу сваки купац на поклон добија и улазницу за концерт 12. марта.

Kонцерт ће бити одржан у складу са прописаним епидемиолошким мерама а карте за други концерт 12. марта су у продаји на благајни Комбанк дворане и tickets.rs.

среда, 24. јул 2024.
28° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару