Читај ми!

Марија Шерифовић, Јелена Карлеуша и Сара Јо на дочеку Нове године у Београду

На дочеку Нове године у Београду на платоу испред Народне скупштине Србије наступиће певачице Јелена Карлеуша, Марија Шерифовић и Сара Јовановић, најављено је на конференцији за новинаре у Скупштини града Београда.

Три певачице су на почетку конференције у Старом двору са замеником градоначелника Гораном Весићем потписале уговор о донацији, по коме ће 31. децембра у оквиру градске манифестације „Београдска зима" наступити без хонорара.

„Имаћемо вероватно један од најбољих европских дочека Нове године, певаће три велике звезде. На тај начин ћемо показати како Београд може са нашим певачима да уради праву светску атракцију", рекао је Весић.

Захвалио се у име свих Београђана певачицама што су донеле одлуку да наступе „без хонорара, потпуно бесплатно" у „свом граду, за свој град, за наше људе".

Весић је нагласио да ће се на новогодишњем концерту на отвореном испред Скупштине поштовати све епидемиолошке мере које буду важеће 31. децембра, и да ће у складу са њима бити познато колико ће људи моћи да присуствује дочеку.

„Позивам да сви поштују мере које буду на снази. Очекује нас спектакл. За то ће се побринути Скај мјузик и сви ћемо послати сјајну поруку љубави, да је Београд град свих, у који могуће доћи са свих страна света", рекао је Весић.

Према његовим речима, на још једној конференцији за новинаре са Центром београдских фестивала биће најављен програм предвиђен за 30. децембар у Београду, а биће припремљени и посебни садржаји за децу током децембра и јануара.

Фолк певачица Карлеуша се захвалила „фантастичном менаџеру овог града" Весићу што се сетио да је позове за новогодишњи наступ, најавивши „фантастичну слику испред скупштине", где ће се потрудити да њен наступ „изгледа као на Тајмс скверу у Њујорку".

Подсетивши да је својим јавним вакцинисањем заинтригирала медије у региону и свету, фолкерка се захвалила „председнику (Србије Александру Вучићу) који је омогућио вакцине", и још једном позвала грађане да се вакцинишу.

"Ја сам Београђанка. Највећа је част наступити испред скупштине мог града и земље... Обећавам да ће мој концерт бити на светском нивоу", рекла је Карлеуша.

Заједнички дочек са поп певачицама Шерифовићевом и Јовановићевом познатијом као Сара Јо, Карлеуша је описала шалећи се речима: „Нећемо бити Хурикејн, али ћемо бити Шурикејн".

Марија Шерифовић је рекла да јој је част и задовљство певати у Београду, а да јој овај пут није било тешко да наступа и без хонорара пошто није имала концерт уназад две године.

„Сигурна сам да смо нас три прави избор у овом тренутку. Драго ми је што ћу делити сцену са Јеленом и Саром, биће квалитетан шоу, свака ће донети нешто своје", рекла је.

Некадашња победница Песме Евровизије је позвала људе из региона да дођу 31. децембра у Београд, да се „прво сви смрзнемо, па заједно угрејемо".

Рекавши за себе духовито да је „трећи члан Шурикејна", Јовановићева је изразила неизмерно задовољство што ће дочекати Нову годину делећи сцену „са овакве две уметнице", најавивши да ће дати све од себе да њен „шоу буде што бољи".

„С обзиром на то какве су две године иза нас потрудићемо се да уђемо у Нову годину на најбољи начин и обележимо ново поглавље. Пожелећу слободу у сваком погледу, надам се да смо јој ближи", рекла је Јовановићева, позвавши грађане да буду савесни и одговорни.

петак, 26. јул 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару