Читај ми!

Ко је лепотица из спота Дада Топића и Николе Николића

Легендарни рокер Дадо Топић недавно је са Николом Николићем објавио нови летњи хит – дуетску песму „Живи са њим”. Уз похвале за музику, из Србије и региона ових дана стижу комплименти и за врло атрактиван видео-спот, који плени раскошним призорима природе.

У споту се појављује и непозната лепотица, која доминантно доприноси естетици музичког видеа, дочаравајући поетику композиције. Никола Николић нам открива ко је она. 

„Лепа дама се зове Ана Доневски, медицинска сестра по професији. Она је моја суграђанка, из Ужица, удата је и мајка двоје деце. Када сам у марту ове године био хоспитализован због короне, она ме је дочекала – била је део медицинског тима ужичке ковид болнице. Захвалан сам на труду који су улагали, за посвећеност и сву пажњу коју указују сваком пацијенту. Када сам се опоравио и почео да правим планове са Дадом у вези са снимањем спота, сетио сам се Ане. Помислио сам да би њен лик и појава били идеални за идеју спота ове наше необичне мушке дуетске песме. Такође, Анино појављивање би за мене био и још један 'начин' да се одужим/захвалим у своје и у име многих других људи који су били болесни – за негу и пажњу која нам је указана… И имао сам среће да ми се и ова идеја оствари – Ана је пристала“, каже Никола.

Иако никада раније није била на сличном задатку, није била модел или манекенка, лепа Ана Доневски је без много премишљања прихватила позив и пристала на учешће у музичком видеу Живи са њим.

„Било је то за њу ново и занимљиво искуство, трудили смо се да јој снимање остане у лепом сећању а она нам је чак и помагала око постављања неких сцена за снимање. Аниној породици и колегама се спот веома допада, а њено ангажовање су похвалили сви из окружења. Поверила ми је и да се полако већ навикава што је људи још чешће препознају кад је сретну на њеном послу или на улици…“, открива Николић.

Видео-спот за сингл брижљиво је сниман десет дана, на најлепшим локацијама широм нашег региона а наслов песме Живи са њим (ПГП РТС, 2021) објаснио је чувени рокер:

„Драго ми је да се људима песма допада, слави узвишену љубав… Верујем да и кроз спот, сви ти лепи кадрови појачавају све оно што смо песмом желели да поделимо са људима. А зашто нас двојица певамо Живи са њим? Ради се о једној лепој љубавној причи, где на крају остављамо њој, да сама изабере…“, поверио је Дадо Топић.

Летња рок балада Живи са њим, већ налази пут до топ-листа и срца слушалаца Србије и региона, а ова нумера је уједно и најава новог студијског албума Николе Николића, који ће објавити ПГП РТС.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. јул 2024.
29° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару