Читај ми!

Паул Калкбренер на „Егзиту“ снимио специјалан спот, видео-дневник враћања нормалном животу

Паул Калкбренер је посетиоцима јубиларног„Егзита“ приредио најенергичнији наступ до сада, који је посебан не само по томе што му је први после 18 месеци, већ и зато што је на јубиларном 20. издању фестивала снимао спот за своју нову песму „Si Soy Fuego“. Објављени спот је замишљен као својеврстан видео-дневник враћања нормалном животу, а не зна се да ли је то било више потребно великом Калкбренеру или публици.

У новом споту Паул Калкбренер је одабрао да покаже своју огромну срећу због враћања наступима уживо, а част да таквом извођењу присуствују имали су посетиоци овогодишњег „Егзит“ фестивала.

Оптимистична порука песме Si Soy Fuego (Да, ја сам ватра) иде раме уз раме с Калкбренеровим препознатљивим ентузијазмом према музици, а спот неодољиво подсећа на кадрове из култног филма Berlin Calling у којем је имао главну улогу.

Паул је и овог пута ширио своју незаустављиву и детињу енергију. Од тренутка када је бос ушетао у хотел у Новом Саду, невероватно добро расположен, могло се осетити да ће наступ на „Егзиту“ бити нешто посебно, што се могло и видети када је након 18 месеци без наступа коначно стао пред десетине хиљада фанова.

„Егзит“ је обожаваоцима широм света омогућио и да завире у оно што Калкбренер спрема у блиској будућности, пошто је на „Денс арени“ премијерно пустио осам нових песама.

Ноћ у којој је стао за пулт ове фасцинантне бине, и након годину и по дана својом магијом додирнуо десетине хиљада поклоника, остаће заувек забележена у његовом новом видеу, као невероватна експлозија љубави и енергије највећих и највернијих фестивалских фанова из целог света, који су се окупили на Тврђави без обзира на све неизвесности око отказивања путовања и других препрека. Потреба да након толико времена, буду заједно, поново их је ујединила, кроз снагу његове музике.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. јул 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару