Читај ми!

Драган Којић Кеба поручује „Дибидам“ – будимо срећни што смо преживели све ово

Драган Којић Кеба је пре месец дана објавио нумеру „Дибидам“, коју је и екранизовао и снимио спот. Тема Кебине нове нумере је време пандемије и како је утицала на животе људи.

О новом споту Драгана Којића Кебе за нумеру Дибидам много се говори. Ко год га је погледао није остао равнодушан.

„Све више осећам да ће Дибидам постати есенцијална ствар у мом музичком животу, као и Бре гиди џанум, што значи 'Не брини душо'. На основу свих параметара које пратим, Дибидам ће то и постати“, сигуран је Кеба.

Додаје да га многи га питају шта значи Дибидам и објашњава да тај наслов поручује: Ево ме, сигуран да ћете ме приметити. Sпот није сниман у Лос Анђелесу, али га је тамо продуцирала Којићева ћерка која живи у Америци скоро деценију.

Сам спот је урађен футуристички. Појављују се и ванземаљци и људи који носе наочаре за виртуелну реалност. Песму је компоновао Рубен Папијан, Јерменин који живи на релацији Београд - Холандија - Јерменија.

„Замолио сам моју Наташу, пошто је креативна и бави се филмском уметношћу, да пусти машти на вољу и направи спот. Ја сам се само снимио у хрома кију, а све остало је она направила. Само сам јој реако, 'Дај да буде нешто необично и да не буде класично'. Менe има најмање у споту. Ту сам само као некакав јунак кога никако не могу да униште“, објашњава Драган Којић.

Основна порука песме и спота је да будемо срећни и да уживамо што смо здрави и што смо све ово прегурали.

Кеба додаје да је током пандемије снимио четири нове песме, не мирује и поред тога што нема наступа. Осим Дибидама, пажњу је привукла и песма Задња жеља, а на помолу су и два дуета, један са Радом Манојловић, а други ће за сада остати тајна.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. јул 2024.
29° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару