Читај ми!

Имаћемо прилику да сазнамо да ли наша „Ураганка“ боље пева или кува

Овогодишње музичко такмичење „Песма Евровизије“ које се одржава у холандском граду Ротердаму све је ближе, а наше представнице, чланице групе "Hurricane" увелико се припремају за свој наступ 20. маја у другој полуфиналној вечери.

Осим што се са својим колегиницама „Ураганкама“, Иваном и Ксенијом, свакодневно припрема за предстојећи наступ на „Песми Евровизије, Сања Вући је нашла времена да гостује, али и угости учеснике програма На вечери код.

„Јако интересантно искуство, мада нисам неки врсни кувар, у ствари никакав, али имала сам стручну помоћ у кухињи, мог друга Срђана Јовановића из средње школе“, наводи гошћа Јутарњег програма.

Не жели да открије шта се нашло на менију, осим да су у питању традиционална јела и рецепти. Признаје и да је више помагала него што је кувала, као и да јој је пријатније да буде гошћа него домаћица.

Најзахтевнији гост је био Милан Громилић, што је није изненадило, с обзиром на то да сарађује са њим у припремама кореографије за наступ на „Песми Евровизије“, а највеселија је била Ивана Петерс. Госте је, наравно, почастила и песмом.

Припреме за предстојећи наступ на „Евросонгу“ увелико трају, каже Сања.

„Већ почиње лагано да се јавља та позитивна трема. Јако је захтевна кореографија, имајући у виду да је кореограф Милан Громилић, наравно. То тако и мора да буде јер смо саме на бини, а пошто је песма таквог каратера, све време мора да се ђуска, немамо одмора и морамо да будемо у врсној кондицији“, додаје.

Наше представнице наступају у другом полуфиналу, 20. маја. Сања Вучић наводи да је послушала све песме и да сматра да је конкуренција изузетно јака, али да имамо изгледа бар, да прођемо у финале „Песме Евровизије“.

Публика је у емисији Студио имала прилику да чује и акустичну верзију песме Loco Loco, али и друге евровизијске хитове у извођењу групе "Hurricane". Овај наступ на званичном Јутјуб каналу „Евросонга“ имао је преко 100.000 прегледа за само 24 сата.

„Чини ми се да је евровизијска публика мало луда за нама и стижу нам свакодневно поруке. Ја сам у комуникацији с мојим цурама, фанови са свих страна света шаљу само поруке хвале. Наравно, ослушкујемо и критике и читамо коментаре испод песама и не можемо бити задовољније“, каже Сања Вучић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. јул 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару