Читај ми!

Циљеви дају смисао нашим животима – поручује новом песмом и спотом супергрупа ИМП

Рок легенде, окупљене у супергрупу "Intelligent Music Project" (ИМП) не мирују ни током пандемије и вредно раде на свом шестом студијском албуму. У прилог томе, данас је на „Јутјубу“ и „Фејсбуку“ објављен видео-спот за њихов нови сингл "I know".

Према првим реакцијама, након светске аудио премијере песме пре неколико дана, I know и те како има потенцијала да буде један од великих хитова овог бенда.

Песма је написана за вођу групе и певача Ронија Ромера (група „Рејнбоу“), па отуда у несвакидашње атрактивној екранизацији енергичне и динамичне нумере, ова суперзвезда и учествује – заједно са његовом вереницом Корином Миндом, лепотицом из Румуније.

Брзи аутомобили, дрифтинг и љубавна прича су лајт мотиви овог видео-спота...

„Дефинитивно ми је ова песма најдража са новог албума. Права хард-рок песма, са 'Рејнбоу елементима'. Такође је веома позитивна и доноси добро расположење“, каже Рони Ромеро.

Осим снажног вокала и раскошне харизме чилеанског певача и аутора Ромера, квалитету ове песме допринео је још један светски познати музичар, бубњар бенда „Стикс“ (Styx), Тод Сукерман: „Заиста је било забавно свирати I know. То је мало тежи метал, са много дуплог баса на бубњевима али заиста има добру мелодију, чућете и сами!“

Аутор музике и текста песме I know је творац и продуцент бенда ИМП – др Милен Врбевски филантроп, покровитељ уметности и доктор медицине.

„Ова песма је посебно написана за Ронија Ромера. Инспирисала ме енергија његовог невероватног гласа. Истовремено, желео сам да охрабримо људе, да се одлучније суоче са страхом, да мање оклевају. Ако светско зло постоји, замислимо да је оно попут паукове мреже. Ако покажете страх или задрхтите, паук ће то одмах осетити и напашће вас, повредити, зауставити на вашем путу. Верујем да нам охрабрење и снагу могу дати наши животни циљеви- кад их се чврсто држимо, ако не оклевамо и олако не одустајемо – они могу дати смисао нашим животима“, истакао је Врбевски.

Очекује се да ће се нови, шести студијски албум The Creation супербенда "Intelligent Music Project" (ИМП) званично појавити крајем марта ове године. Аутори кажу да су га посветили креативним приступима, „који су кључ успеха у животу“.

По узору на претходних пет албума, на новом музичком материјалу ИМП ће поново наступити светски познати музичари попут Ронија Ромера (Рејнбоу), Џона Пејна (Азија), Карла Сентанса (Назарет) и Ричарда Грисмана (Ривер хаундс).

Нови придружени чланови су два невероватна бубњара – Тод Сукерман (Стикс) и легендарни Боби Рондинели (Рејнбоу, Блек сабат)

"Intelligent Music Project" је суперсастав рок легенди које су светској музичкој јавности и те како познате и доказане на сцени, а долазе из великих, планетарно популарних бендова: „Тото“, „Рејнбоу“, „Јураја Хип“, „Назарет“, „Азија“, „Ривер хаундс“...

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. јул 2024.
36° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару