Читај ми!

Деми Ловато водитељка овогодишње доделе награда „Пиплс чојс“

Петострука добитница награде „Пиплс чојс“ водиће овогодишњу доделу ових признања уживо из Санта Монике 15. новембра.

Канал Е! објавио је да ће један од најмоћнијих вокала данашњице и међународно призната уметница, Деми Ловато преузети улогу водитеља доделе награда „Пиплс чојс“ (E! People's Choice Awards 2020).

Додела ће бити преношена уживо из Баркер хангара у Санта Моники, у Калифорнији 15. новембра.

Ауторка и певачица хита I Love Me, у протеклој деценији, освојила је музичку индустрију и награђена је пет пута признањем „Пиплс чојс“, а номинована 12 пута у различитим категоријама као што су Омиљена уметница и Музичка миљеница обожавалаца.

„Деми Ловато представља међународну икону и једва чекамо да је видимо као водитељку доделе награда 'Пиплс чојс'“, рекла је Џен Нил, генерална директорка, додајући да ће аутентични карактер и динамични таленти познате уметнице учинити ову свечаност незаборавном.

Ловатова је ушла у 2020. годину наступајући на додели Греми награда, где је извела баладу Anyone.

Убрзон након тога, отпевала је химну уочи Супер боула, што је посебна част у Америци и тиме је показала да се на сцену вратила јача него икада.

Деми Ловато, која иза себе има и номинацију за Гремија, објавила је аутобиографски сингл I Love Me у марту, а након тога је са Семом Смитом сарађивала на песми I'm Ready.

Ова међународна звезда је и велики хуманитарац и користи своју славу како би скренула пажњу на горуће проблеме, те се недавно удружила са извођачем познатим као Маршмело како би издали песму OK Not to Be OK којом су обележили Светски дан превенције самоубиства, а потом је наступила на манифестацији "Billboard Music Awards" и извела политичку баладу Commander In Chief.

Поред тога што је освојила чак пет награда „Пиплс чојс“, ова уметница има неколико платинумских плоча, те награде као што су МТВ признања, АЛМА, Latin American Music Award, ГЛААД Вангард награда за активизам у ЛГБТ заједници, а недавно је и номинована за VMA награду за I Love Me у категорији Видео у добре сврхе.

Деми поседује и глумачки таленат, па се тако појавила у последњој сезони серије Вил и Грејс, и у овогодишњем Нетфликсовом хит филму Песма Евровизије: Прича о Фајерсаги поред Вила Фарела, Рејчел Макадамс и Пирса Броснана.

Овогодишњу доделу награда „Пиплс чојс“ продуцирала је кућа "Den of Thieves", а извршни продуценти су Џеси Игњатовиц, Еван Прагер и Барб Биалковски.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. јул 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару