Читај ми!

Нови спот Дина Мерлина за песму „Ми" осваја регион

Дино Мерлин представио је нови сингл и спот за песму „Ми" са којом је већ освојио регион и стигао до самог врха по броју прегледа.

Спот је сниман на подручју које је под заштитом Унеска. Већ има велики број прегледа који га сврставају у најпрегледаније материјале у региону. 

У црногорском комплексу „Порто Монтенегро" Дино Мерлин је премијерно представио видео-спот за песму Ми.

Ово је први сингл с наредног, дванаестог албума овог кантаутора.

Видео-спот је за само 13 сати на Јутјубу прегледан више од 650.000 пута.

Имајући у виду одличну сарадњу и бројна заједничка издања два највећа дискографа у региону „Кроација рекордса" и ПГП РТС-а (попут најновијег албума Бајаге и инструктора), занимљиво је да је у овом тренутку на другој позицији „у трендингу", видео-спот Ја сам момче са Косова, који је пре пет дана објавио ПГП РТС, за песму коју су снимили глумац Милан Васић и трубач Дејан Петровић. 

У реализацији спота за ову песму Дина Мерлина, учествовали су уметници из Босне и Херцеговине, Словеније, Хрватске, Србије, Црне Горе и Македоније предвођени редитељком уметничког имена КУКЛА, а сниман је у „Порто Монтенегру", марини и наутичком насељу у Бококоторском заливу, које је под заштитом Унеска, те првом „One&Only" ризорту у Европи који се отвара у пролеће 2021. године.

„Песма је пуна живота, оптимизма, наде и вере у боље сутра. Ми најављује ново време, време у којем више него икад требамо бити Ми, јер само тако можемо превладати недаће које живот поставља пред нас", каже Дино Мерлин.

Промоцијом спота и песме, Дино Мерлин и „Порто Монтенегро" су започели вишегодишњу креативну партнерску сарадњу.

„И једни и други желимо да стварамо дела која остају, да промовишемо и стварамо нове вредности о којима слично размишљамо'", закључује Дино Мерлин.

Музику за текст Дина Мерлина заједнички потписују Дино Мерлин и Махир Битхаус, док су аранжман радили Озан Баyраша и Адис Сирбубало.

На споту, уз већ споменуту редитељку, учествовала је сниматељска екипа с директором фотографије Лазаром Богдановићем из Београда на челу, као и плесна група предвођена кореографкињом Хеленом Јањушевић из Загреба, а све у продукцији „Магазе" из Сарајева и „Порто Монтенегра".

Дино поручује како у овим временима не смемо губити оптимизам, веру и наду, и да морамо показати једни другима, а најпре сами себи, да из свега овога можемо изаћи бољи и племенитији.

Песма Ми садржи управо такву снажну, људску поруку. Јер бити човек, али и имати то људско у себи у данашње време је најбитније.

Будимо људи, будимо своји, будимо МИ - порука је нове песме Дина Мерлина.

понедељак, 29. јул 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару