Читај ми!

Кристијан Молнар и Марко Милосављевић ове суботе у Барутани

Ове суботе, од 19 до 23 часа, за музичку селекцију у клубу „Барутана“, задужени су омиљени регионални уметници Кристијан Молнар, познат по томе што се у његовим сетовима могу чути од мелодичног, дип техно звука и њујоршког хауса, до диска, соула и модерног таласа, и Марко Милосављевић, миљеник домаће клупске публике и страствени колекционар плоча.

Музичка селекција ове суботе у „Барутани“, када је у питању Кристијан Молнар, познат по радијској емисији Кристализација, обухватиће широк спектар музике, од споријих срцепрајућих трака, до плесне музике – од мелодичног, дип техно звука и њујоршког хауса, па све до диска, соула и модерног таласа.

Марко Милосављевић, миљеник домаће клупске публике и страствени колекционар плоча, чија позамашна збирка винила не познаје временска и жанровска ограничења, такође ће понудити публици различите ритмове и жанрове. 

У Милосављевићевој колекцији од неколико хиљада плоча може наћи свашта, од техно бита, хоуса, диска, до соула, фанка, бугија и џеза, а као велики поштовалац синтисајзера, клавира и ритам машина, константно експериментише и истражује нове форме алтернативне музике.  

Број посетилаца је ограничен и прилагођен капацитету простора „Барутане“ и мерама против ширења коронавируса. У претпродаји је врло ограничен број улазница по цени од 500 динара.

На самом догађају, поштоваће се све прописане здравствене и безбедносне мере предострожности.

Бесконтактним топломером ће се проверавати температура сваког посетиоца, а они који не буду имали маску, добиће је на улазу, биће обезбеђена и дезинфекциона средства, која ће бити распоређена на свим позицијама на којима бораве посетиоци и ангажовано особље.

Спровођење свих здравствених и безбедносних мера организује се у циљу максималне заштите посетилаца, извођача и запослених, а које ће бити у складу са предвиђеним мерама прописаним од стране Кризног штаба.

Обавезно је ношење заштитних маски, одржавање безбедне раздаљине, а саветује се што чешће коришћење дезинфекционих средстава на пунктовима, као и редовно прање руку.

Будите одговорни према себи и другима, поручују из „Барутане“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару