Барутана наставља седму сезону уз још једно клупско вече

Други викенд септембра месеца посетиоцима летњег клуба „Барутана“ доноси још доброг звука и наступе локалних ди-џејева.

Ове суботе од 19 часова, до 1 сат после поноћи, за добар провод и музички избор биће задужени Кид Кими, ДЕ&МО и Никола Михаиловић.

Кид Кими који пропагира посебан музички спектар, док у својим сетовима експериментише са најразличитијим жанровима, а његови наступи увек су фузија амбиента, дипа, даба, хауса и техна, доказујући да ди-џејинг не зна за границе,

ДЕ&МО двојац препознатљив је по мелодичном техну и хибридним ди-џеј сетовима током којих класичан ди-џејинг спајају са "live act" и постојеће траке оплемењују додатним семпловима и ефектима, уз увек другачије визуелно искуство.

Млади представник домаће електронске сцене Никола Михаиловић, који је током детињства сакупљао касете и дискове омиљених извођача и на тај начин ушао у свет ди-џејинга, а његови сетови су фузија хауса, прогресива и техна, умиксани са мноштвом елемената.

На самом догађају, поштоваће се све прописане здравствене и безбедносне мере предострожности. Бесконтактним топломером ће се проверавати телесна температура сваког посетиоца, који ће на самом улазу добити заштитну маску (уколико је не поседује), док ће бити обезбеђена и дезинфекциона средства, која ће бити распоређена на свим позицијама на којима бораве посетиоци и ангажовано особље.

Спровођење свих здравствених и безбедносних мера организује се у циљу максималне заштите посетилаца, извођача и запослених, а које ће бити у складу са предвиђеним мерама прописаним од стране Кризног штаба.

Апелујемо на све посетиоце клуба „Барутана“ да одговорно посећују журке и поштују мере заштите, како бисмо могли да уживамо у клабингу. Ношење заштитних маски, одржавање безбедне раздаљине, што чешће коришћење дезинфекционих средстава на пунктовима, као и редовно прање руку.

Дозвољени број публике је ограничен и прилагођен капацитету простора „Барутане“ и мерама надлежних органа. У претпродаји је врло ограничен контигент улазница по цени од 500 динара, путем Култикс (Cooltix) онлајн платформе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. јул 2024.
17° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару