Плоче се поново врте, а добре забаве и љубави неће мањкати на „Грин лав“ фестивалу

После дуго времена, услед несрећних околности које су „закључале“ читаву планету, на новосадском „Грин лав“ фестивалу обожаваоци електронске музике моћи да заплешу и препусте се врхунском ужитку који ће им приредити звезде ди-џеј сцене.

Петак и суботу, 11. и 12. септембра, спремају се журке на Новосадском сајму, у оквиру „Грин лав“ (Green Love) фестивала.

Како је одлука Владе Републике Србије, да је дозвољено окупљање до 500 људи на културним догађајима, за сваки од дана у продају ће бити пуштено по 500 улазница, које можете да потражите на свим „Гигстикс“ продајним местима.

Фернанда Мартинс, Владимир Аћић, ТКНО и Каталина завртеће денс флор у петак, 11. септембра.

Техно и хард техно ди-џејица, продуценткиња, заносна црнка, Бразилка, Фернанда Мартинс данас се сматра једном од најуспешнијих жена на светској техно сцени. Европа, Азија, Америка – сви су ђускали уз њене сетове. Најпознатији клубови, фестивали или журке широм планете, незамисливи су без Фернандине музике.

Захваљујући невероватној техници микса, великој харизми и њеном непогрешивом умећу да забави и споји људе, она никога не оставља равнодушним, када крене у „акцију“.

За микс пултом ће јој се придружити и Владимир Аћић, један од најпопуларнијих домаћих ди-џејева, али и неко ко је изузетно препознатљив и у југоисточној Европи. Већ 15 година, овај велики креативац стамено стоји за свим великим ди-џеј миксетама, зато септембарска „Грин лав“ журка не може протећи без његовог познатог имена.

Изгледа да су овога пута снаге изједначене, па ће тако препознатљиви ТКНО и талентована, млада Каталина поново на љубитељима техна, подарити незабораван провод на „Грин лав“ фестивалу.

Фатима Хаџи, Илија Ђоковић, Шугар Лоби и Ступи удружиће снаге у суботу, 12. септембра.

Колико је пута наступала на „Грин лаву“, Фатима Хаџи постала је домаћин фестивала. Ова моћна дама и овога пута, миксаће своју невероватну енергију и свој аутентични музички укус. Она се сада враћа, спремна да освежи памћење онима који су иновативни, смели и немилосрдни као што је и она сама, те заједничким снагама понове журку о којој се и даље прича.

Тој ненадмашеној енергији, једино може парирати Илија Ђоковић чији сетови су освојили срца рејвера широм земље, као и посебна Шугар Лоби (Sugar Lobby), изузетно препознатљива, како код нас, тако и на егзотичним дестинацијама. Њима ће се овога пута придружити и млада нада ди-џејинга, Ступи.

уторак, 30. јул 2024.
20° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару