Наступе ди-џеј звезда у Егзитовој Денс арени пратите онлајн од 3. до 5. септембра

Програм из чувене „Денс арене“ фестивала „Егзит“ биће уживо преношен од 3. до 5. септембра на званичном сајту фестивала, као и путем странице на „Фејсбуку“.

Како је „Егзит“ овог лета, када слави јубилеј 20 година постојања, морао бити померен за следећу сезону 2021, организатори су се одлучили барем за интернет пренос наступа великих ди-џеј имена кроз четири ноћи.

У рову „Егзитове“ чувене „мтс Денс арене“ увелико је кренула изградња бине Life Stream, а први и уједно последњи пут комплетна локација позорнице ће бити другачије конфигурисана, што указује на премештање бине на брдо преко пута њене уобичајене позиције.

Више од 500 кубика бине припрема тим од 50 људи током 10 дана како би почетком следеће недеље Арена била спремна за аудио и видео-пробе технике, а онда и за саме извођаче, док продукцију Life Stream-а реализује концертна агенција и највећа рентал компанија на Балкану – „Скај мјузик“.

Аудио и визуелна продукција посебно је адаптирана и дизајнирана за ове прилике преноса, а само ће расвета користити више од 300 уређаја најновије генерације.

Пројекат се гради на истом месту где се „Егзит“ одржава већ две деценије, дакле на Петроварадинској тврђави у Новом Саду, у сарадњи са Светским програмом за храну Уједињених нација, највећом хуманитарном организацијом на свету.

У четири вечери за публику широм планете наступиће глобалне и регионалне музичке звезде које на Тврђаву уживо долазе, док ће се мањи део појавити виртуелно на специјалном екрану.

Живе наступе су потврдила јака имена ди-џеј универзума: техно краљица Шарлот де Вит, Бен Клок, Марсел Детман, а преко екрана ће наступити редовни гост „Егзита“ Карл Кокс, добитник Гремија Пол ван Дајк и једна од највећих ди-џеј звезда данас Нина Кравиц.

У Нови Сад стижу и Ди-џеј Тенис и „Сатори лајв Офенбах“, Бурак Јетер и Махмут Орхан, Еце Екрен, као и регионални извођачи Марко Настић, Лаг, Илија Ђоковић, Coeus, „Спејс моушн“ и „Афтер афер“ у специјалном сету са Кристијаном Молнаром.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. јул 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару