Девојке из групе "Hurricane" вредно раде

Да није било пандемије коронавируса, у мају месецу ове године девојке из групе "Hurricane“ браниле би боје Србије на великој евровизијској сцени. Иако нису отпутовале у Ротердам, овог лета вредно раде на новим песмама.

Повод за гостовање чланица састава "Hurricane" – Сање Вучић, Ксеније Кнежевић и Иване Николић – у Београдској хроници је нови сингл Фолир‘о за који су снимиле и спот у Врњачкој Бањи.

У споту је и специјални гост, глумац Миодраг Радоњић, и то као Баћа из Јужног ветра.

„Јако нам је драго што је пристао да буде део нашег спота. Јако је велика част и улепшао је, а по коментарима видимо да је баш био један сладак детаљ и пави избор“, каже Сања Вучић.

Ксенија Кнежевић додаје да су веома задовољне боравком у Врњачкој Бањи. Да су имале одличне услове и за боравак, и за рад. Спот је снимио Ведад Јашаревић.

После победе на „Беовизији“, "Hurricane" је кренуо са убрзаним припремама за Ротердам, а онда је све прекинула пандемија коронавируса. Ротердам ће остати домаћин и наредне године, ако се услови стекну да се „Евровизија“ уопште одржи. Тек онда ће се одлучити ко ће бити представник Србије, но нумера Hasta la vista! се неће чути јер је услов да буде нова песма.

„Нажалост, јесте 'Евровизија' отказана, а надамо се да ће се идуће године одржати и да ћемо остати педставнице Србије, али морале смо да се саживимо са новонасталом ситуацијом. Нисмо престале да радимо. Снимамо увелико. Имамо још једну песму на енглеском. Довршиле смо и спот пре два дана, који ће за једно десетак дана бити пуштен. Кренуле смо и са наступима“, наводи Ивана Николић.

Сања додаје да су наступи пред публиком најлепши део посла.

„Јер си у контакту са људима који слушају твоју музику и та реципрочна енергија која се дешава у тим просторима је заправо нешто што је незамењиво“, наглашава Сања.

„Имале смо принудни одмор. Сада се, хвала богу, све полако враћа у нормалу. Имамо наступе скоро сваки дан, тако да ће бити радно. Прекинули су нас када нам је најбоље било“, каже на крају гостовања Ксенија Кнежевић.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. јул 2024.
27° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару