Карантинска „За милион година“ за добро расположење

Популарни домаћи музичари и глумци, у организацији РТС-а, снимили су римејк великог хита из осамдесетих – „За милион година“.

Под називом За милион година - Буди херој, остани код куће домаћи уметници, међу којима су Александра Ковач, Александра Радовић, Сергеј Ћетковић, Џенан Лончаревић, Миодраг Радоњић, Гордан Кичић, Горица Поповић, у организацији Радио-телевизије Србије, извели су чувену песму „Ју рок мисије“ у знак подршке свима који се тренутно широм планете боре за живот и здравље.

Свако из свог дома, уједињени у истој жељи, послали су универзалну поруку да се живот наставља и да страха не треба да буде све док једни другима пружамо подршку и љубав.

Песму За милион година је 1985. године компоновао Драгољуб Илић Илке, текст је написао Младен Поповић, а првобитно су је, као подршку Бобу Гелдофу у борби за људска права у Африци, певали и свирали музичари бивше Југославије, међу којима и Здравко Чолић, Масимо Савић, Бајага, Дадо Топић, Марина Перазић, Аки Рахимовски, Слађана Милошевић, Жељко Бебек, Јура Стублић...

Песму За милион година – Буди херој, остани код куће изводе Александра Радовић, Младен Лукић, Сергеј Ћетковић, Александра Ковач, Јелена и Жика Зана, Мари Мари, Бојана Стаменов, Џенан Лончаревић, Невена Божовић, Ивана Петерс, Гале Кербер, Неша Галија, Тијана Богићевић, Лена Ковачевић, Сале Тропико, Кики Лесендрић, Биља Крстић, Ана Станић, Леонтина Вукомановић, Тијана Дапчевић, Фрајле.

Ту су и глумци Гордан Кичић, Александар Срећковић Кубура, Милена Васић, Дејан Луткић, Небојша Миловановић, Марко Живић, Јелена Јовичић, Миодраг Радоњић и Горица Поповић.

За аранжман и продукцију задужен је био Душан Алагић, а за монтажу Бојан Филиповић.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 31. јул 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару