Уживајте поново у доброј свирци уз „Три боје звука“

После три године паузе, на РТС се враћају „Три боје звука“. Добра музика, актуелни извођачи и изузетна продукција обележиће нову сезону емисије. Нова је и водитељка. Кристина Кика Јовановић, открива да музичари имају трему када долазе у емисију, што значи да је у питању важна ствар. Као главне разлоге да вечерас у 23 часа гледаоци буду уз ТВ екране, Кика издваја могућност да се научи нешто, да се чују неки нови звуци и уживање у доброј свирци.

Четврти серијал емисије Три боје звука имаће одличну музику, свирку уживо, а ту је и нова сценографија, графика и нова водитељка.

„Биће и нових извођача, али и старих који имају и албуме и друге новитете које ће презентовати. Мени, као некоме ко се бави уметношћу, ова емисија је једна од најважнијих“, истакла је Кристина Кика Јовановић гостујући у Јутарњем програму.

Према њеној оцени, стварно су три боје звука у свакој емисији, те да ће неко ко на пример слуша и воли рокенрол моћи да послуша и неку другу врсту музике, као и извођаче за које није раније чуо.

Стари концепт - три бине, три извођача, три песме - остаје, али су ту и три интервјуа.

„Мени је било веома узбудљиво преиспитивати колеге тако. А концепт је супер, мислим да то ради, зато га се и држимо“, објаснила је нова водитељка емисије.

Неке емисије су већ снимљене, а од понедељка се очекује снимање још шест.

„У сезони има 12 емисија. Узбудљиво је, потребна је концентрација, до сада нисам била позната по томе, али открила сам да и то могу“, прича Кика и додаје да је Три боје звука једина емисија у којој би могла да буде у улози водитељке.

Постала сам боља особа због Три боје звука 

Цела тема око музике је полетна, како каже, зна неке извођаче јер се и сама бави музиком, па су импровизације у разговорима и вођењу емисије лакше.

„Добила сам добру навику да вежбам текст са пампуром, тако да ми је дикција постала много боља због емисије, постала сам боља особа“, истакла је Кика.

Један од првих интервјуа радила је са Момчилом Бајагићем. 

„Бајага је велики шмекер, миран, сталожен. Ја Бајагу много волим и мислим да га сви волимо, имала сам прилику да га срећем, али смо сада први пут поразговарали. Дао ми је пар савета, одушевио ме“, открива Кика.

Прва емисија четврте сезоне Три боје звука на малим екранима је вечерас у 23 часа на Првом програму РТС-а. Осим Бајаге и „Инструктора“, гости су џез певачица из Њујорка Софија Кнежевић и Кристинин бенд „Кика“.

„У првој емисији имамо Бајагу са хором и оркестром, Софију са дивним џезерима и мој бенд да унесемо малу дозу неозбиљности“, открива глумица, певачица и новопечена водитељка.

Као главне разлоге да вечерас у 23 часа гледаоци буду уз Три боје звука, Кика издваја могућност да се научи нешто, да се чују неки нови звуци и уживање у доброј свирци. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 01. август 2024.
19° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару