Великим концертима Сергеј Ћетковић обележава две деценије каријере

Сергеј Ћетковић је 14. и 15. фебруара одржао велике концерте у Загребу и Сплиту, који су распродати у рекордном року, чиме је и званично започео велику регионалну концертну турнеју којом ће обележити 20 година успешне музичке каријере.

Дан љубави је у Загребу протекао у духу Сергејевих песама, који је у препуној Арени публици приредио својеврсни музички спектакл. Присутни су уживали у чувеним хитовима као што су Очи никад не старе, Пола мога свијета, Прстен на сто, Љубав, Погледи у тами, романтичним емоцијама, сјајној атмосфери и музичком перформансу на продукцијски врхунском нивоу. 

Сергеј је својом непосредношћу, духовитошћу и шармом концерт учинио још занимљивијим, а у једном тренутку се на бини одиграла и просидба, па је и овај спектакл крунисан најискренијом емоцијом коју носе све песме популарног црногорског уметника, а то је љубав. Публика је готово од самог почетка била на ногама и судећи по реакцијама и емоцијама, пуног срца изашла из дворане.

Романтична музичка магија је, уз још једну просидбу, дан касније поновљена у крцатој сплитској Спаладиум Арени, након чега Сергеј наставља своју турнеју у другим градовима широм региона.

„Ово су моји први концерти у загребачкој и сплитској Арени, па су самим тим узбуђење, одговорност и очекивања били велики. Месецима сам се радовао сусрету са овом дивном публиком која ми је од самог изласка на сцену, како у Загребу, тако и у Сплиту, дала огромну подршку, па слободно могу да кажем да су концерти превазишли и моја очекивања. Потрудио сам се да публика ужива у свакој песми, све време сам осећао велику љубав и надам се да су сви задовољни отишли својим кућама. Нисам могао да пожелим бољи почетак турнеје којом обележавам две деценије каријере и надам се да ће ови концерти постати традиција“, рекао је Сергеј после великог успеха којим је још једном потврдио статус једног од најквалитетнијих регионалних музичара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 01. август 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару