Александра Радовић: Није све у трендингу

Претпоследњег дана прошле године, Александра Радовић објавила je нову песму, а за који дан излази њен албум. „Не желим да се приклоним трендовима, још увек певам о оној старој љубави коју памтимо, о труду у љубави, о погледу, трептају срца“, поручује цењена српска кантауторка.

На пословном плану у 2020. годину певачица је ушла на најбољи могући начин.

„Био је један сингл у међувремену, али прошло је скоро три године од изласка претходног албума, што је за мене супер. Ово је у рекордном року нови албум који је направљен и снимљен. Песма је најавила албум који излази до Дана заљубљених“, најављује Александра Радовић. 

Цела екипа која је радила на албуму, истиче певачица, „дала се много“ у уметничком и музичком смислу.

„Радујем се новим песмама. Кад се људима допала Где ћеш ову ноћ, онда верујем да ће им се овај албум још више допасти“, наводи гошћа Београдске хронике. 

Песме које изводи, Александра ретко хвали у јавности. Овог пута то није тако.

„То сам ја. Сета коју ја дефинитивно имам у свом бићу. Још увек певам и причам о оној старој љубави коју памтимо, о труду у љубави, о пожртвовању, ишчекивању нечега, о погледу, трептају срца...“, објашњава Радовићева.

Коментаришући колико је тешко остати доследан себи, одржати квалитет, а бити другачији, цењена уметница истакла је да то покушава да уради у продукцијском смислу.

„Ја сам то што јесам и не желим да побегнем од тога. Не желим да се приклоним трендовима. Мислим да тога има на претек, сви су у неком тренду, а мени је важно да моје песме остану и, за неких пар деценија, кад мене не буде било, да млади људи неку од мојих песама обраде и да кажу да је постојала нека жена која је живела за музику. Није све у трендингу“, поручила је Александра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 01. август 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару