Нови сингл „Неверних беба“ носи позитивне поруке

„Заједно“ – симболичан је назив новог сингла бенда „Неверне бебе“ на коме се као гост појављује популарни кантаутор Нено Белан, фронтмен некадашње групе „Ђаволи“.

Спот за песму пуну позитивних вибрација сниман је на више локација у региону (Ваљево, Бања Ковиљача, Ријека, Крк, Москва, црногорско приморје).

Обилује лепим сликама природе и опуштеном, пријатељском атмосфером а како актери кажу, сваки сегмент снимања је био право уживање.

„Желимо да у свеопштем сивилу пошаљемо неке позитивне поруке које ће бити лако разумљиве сваком човеку где год се налазио, о суштинској потреби да живот вреди само када се дели са људима добре воље и чистог срца. У данашњем тренутку нам остаје веома мало времена за емоције, дружење и искреност а музика је један од најприроднијих начина да се чак и уз актуелне потешкоће осећамо боље“, каже Милан Ђурђевић, фронтмен бенда „Неверне бебе“, говорећи о првом синглу са новог албума који  је у припреми.

„Кроз каријеру дугу 26 година нисмо правили компромисе, нешто слично десило се и са овом песмом. На јубиларном рођендану култног Радија 202 срели смо се са Неном Беланом, схватили да нам се сензибилитети у овом случају потпуно поклапају, и до сарадње је дошло непретенциозно и природно. Уживали смо у дружењу и сигурни смо да ће публика широм региона у сваком стиху новог сингла то осетити“, додаје Ђурђевић.

„Неверне бебе“ приводе крају снимање новог, осмог студијског албума а Нову 2020. годину дочекаће на великом концерту у Херцег Новом.

У 2020. години, очекује их излазак мултимедијалног издања са новим песмама, документарним филмом о досадашњој каријери и још неким изненађењима, као и изузетно жива концертна активност.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 02. август 2024.
23° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару