„Веруј ми“ – нови спот групе С.А.Р.С.

Аудио верзија песме „Веруј ми“ на „Јутјубу“ већ има скоро 850.000 прегледа, а група С.А.Р.С. објавила је и спот за ову песму.

„Песма је током лета постала велики хит и публика је пева заједно са нама на концертима, зато смо одлучили да снимимо и спот који ће на најбољи начин пренети основну поруку песме –потребна нам је само искрена љубав и све остале ствари су небитне наспрам ње“, рекао је Жарко Ковачевић Жаре. 

Спот је режирао амерички редитељ Марк Нава, на основу чије идеје је и снимљен.

„У споту се не појављују чланови бенда, већ смо препустили да ову љубавну причу испричају они који је најискреније и безрезервно пружају, а то су деца. Наши мали глумци су то одлично урадили“, додаје Жаре и каже да је он компоновао песму, а текст је написао са својим братом Драганом.

„Ова песма, као и цео нови албум Глава, је резултат тимског рада целог бенда, који песмама даје коначан облик. Доста нам је помогао и наш бивши саксофониста/тромбониста Петар Милановић, који је и продуцент новог албума, а у плану је екранизација још неких песама са новог албума. Најбитније је да су песме добре, а спот је ту само да зачини целу причу“, рекао је Жаре.

На седмом по реду студијском албуму Глава налази се осам нових и три песме које су објављене као синглови Живим на Балкану, Тешко је и Љубав умире.

Песме које одсликавају тренутна размишљања и турбулентна емотивна стања кроз која су пролазили у претходном периоду.

Група С.А.Р.С. је већ годинама неприкосновена регионална концертна атракција и један је од водећих српских бендова по броју наступа у Европи и то не само на фестивалима, већ и када су у питању самостални концерти.

Овог лета су поред бројних наступа на фестивалима, одржали и велике солистичке концерте у Бугарској, Чешкој и Румунији.

Њихову каријеру су обележиле песме Буђав лебац, Перспектива и Лутка, а у низ највећих хитова ће се свакако уписати и песма Веруј ми.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 02. август 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару