Тејлор Свифт освојила МТВ награду за најбољи видео године

На синоћњој додели МТВ признања у центру „Пруденшал“ у Њуарку, у америчкој држави Њу Џерси, главну награду је освојила певачица Тејлор Свифт песмом "You Need to Calm Down" са свог новог албума "Lover".

Вече доделе награда је и отворила главна добитница, а касније је отпевала и насловну нумеру са свог новог албума објављеног у петак.

Миси Елиот, реперка, певачица, текстописц, продуценткиња и плесачица добила је признање за своју креативност.

Своју награду је посветила плесачкој заједници и рекла да су њене музичке видео инспирације Џенет Џексон, Мадона, Питер Гебријел и Баста Рајмс. Миси је такође одала почаст покојној аренби икони Алији, са којом је била блиска и сарађивала.

Свифт и више извођача из спота појавили су се на бини да приме награду. У видеу у коме Свифт прозива хомофобе и оне који је мрзе, појављују се познате личности попут Елен Деџенерис, Лаверн Кокс, Ру Пол и постава „Квир Аја“.

Свифт је, иначе, освојила три награде, чиме је са Аријаном Гранде и Били Ајлиш имала највише победа вечери.

Аријана Гранде је проглашена за уметницу године, а Били Ајлиш која је награђена као најбоља нова уметница није присуствовала синоћњој церемонији. Група БТС такође није присуствовала али су освојили две награде - за најбољу групу и најбољи К-поп.

Награђена је и Карди Би за најбољу хип-хоп нумеру за видео Money, а нумера Џонас Брадерса Sucker освојила је награду за најбољу поп песму.

Senorita коју су извели Шон Мендес и Камила Кабело за време програма, освојила је награду за најбољи дует и камеру, а Call You Mine, „Чејнсмоукерса“ и Биби Реџе награду за најбољи плес.

Old Town road, песма која је најдуже била број један на листи Билборадових најбољих 100 песама, освојила је награду за песму годину и за најбољу режију.

Ни ова церемонија није прошла без драме, а овог пута је за то био задужен Џон Траволта који је, наводно, случајно уручио награду за најбољи веидео Џејд Џоли која је била обучена као Тејлор Свифт.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 03. август 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару