"Summer3p", велика журка на Палићу

Продуцент и ди-џеј, оснивач култне и веома утицајне издавачке куће "Mo'Wax", Џејмс Лавел отвориће 26. јула 17. "Summer3p" фестивал, а дан раније биће организована специјална пројекција филма "The Man from the Mo'Wax" у оквиру 26. Фестивала европског филма Палић у биоскопу „Абазија“, управо о Лавеловом животу и раду.

Гостовање еминентног енглеског продуцента, оснивача пројекта "Unkle" резултат је сарадње два фестивала, а директор комуникација предузећа „Парк Палић“ Оливер Томић у изјави Танјугу каже да ће ове године први пут имати ди-џеја из Француске.

Реч је о Мету Сасарију који ће представити своју атрактивну визију техна и хауса, а жеља организатора јесте да извођачи долазе из различитих земаља.

На овогодишњем фестивалу наступиће и искусни мађарски ди-џеј Давко, затим Ник Риврс, италијански ди-џеј са аустралијском адресом, који је поручио публици да буде спремна на невероватну ноћ и да се веома радује наступу на "Summer3p"-у.

Фестивал ће представити и најбољу селекцију локалних ди-џејева: Хроно ака Далтонист, Мигаж, Аскалун, Хансол бек ту бек Но Елс, Анди Ди и Неомодерн.

У оквиру породичног дана, 28. јула, који сваке године привлачи све више људи, Томић најављује наступ певача Италијанског културног центра и камерног ансамбла "Garden Quartet" из Суботице.

Томић наглашава да "Summer3p" фестивал има своје место: „Друштвене мреже раде свој посао, чују људи, пишу нам из иностранства, сада смо на мејл листама свих јаких менаџерских кућа, затрпавају нас мејловима. Нашли смо своје место на том ди-џеј инвент небу и драго нам је због тога“.

Због изградње аквапарка на Термалним базенима локација одржавање фестивала је померена 46,5 метара западно одатле.

„Даље унапређење би било враћање на стару локацију која ће тада већ бити аквапарк и да коначно доведемо велико име за које нам треба између 15 и 20 хиљада евра. Већ радимо на томе да добијемо подршку на конкурсима и од комерцијалних спознора, јер такав гост би привукао и госте из Будимепште и Београда и то би била одлична промоција и фестивала и Палића и аквапарка који треба да се отвори“, закључио је Томић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 04. август 2024.
22° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару