“Cloud“ фестивалска грозница – облак добре забаве над Београдом

Бесплатан улаз на три музичка фестивала у августу на Ушћу: „Белгрејд бир фест“, „Белгрејд мјузик вик“ и „Ноћ музике“.

Прогноза за август је већ сада позната. Облак добре забаве надвиће се над Београдом и трајаће читаве три недеље. "Cloud Festivals" платформа обједињује три велика музичка фестивала, који ће, један за другим, бити одржани на Ушћу од 14. до 30. августа. Улаз на све фестивале у оквиру
"Clouda" ће бити бесплатан.

"Cloud" платформа ће становницима и гостима Београда омогућити потпуно ново фестивалско искуство, обједињујући различите музичке правце и постављајући нове стандарде техничке продукције.

„Белгрејд бир фест“, најпосећенија летња манифестација у региону, загрмеће први – од 14. августа, и током пет дана трајања фестивала на четири бине наступиће 120 извођача.

Звуци популарне музике проломиће се Ушћем на „Белгрејд мјузик вик“ фестивалу, од 23. до 25. августа. Летње издање фестивала који се већ неколико година одржава на Копаонику, окупиће 20 највећих регионалних музичких звезда.

Последњи дан "Clouda", 30. август, резервисан је за традиционални концерт класичне музике под отвореним небом, „Ноћ музике“, који после три феноменалне године на Ташмајдану постаје целовечерњи спектакл уз светски познате госте.

"Cloud" платформа је настала у сарадњи "Skymusic"-a и Београдске културне мреже, а Београд ће овог лета још једном потврдити статус најзанимљивије сити-брејк дестинације у Европи. Током три недеље трајања "Clouda", на Ушћу се очекује више око милион посетилаца, као и рекордни број туриста.

"Cloud" платформа се реализује уз подршку Министарства трговине, туризма и телекомуникација, Града Београда и бројних партнера.

Најновије вести о "Cloud"-u можете пратити путем сајта cloudfestivals.rs и Фејсбук www.facebook.com/cloudfestivals/ и Инстаграм профила www.instagram.com/cloud.festivals/.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 04. август 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару