Бунт рок турнеја: „Лагана Среда“ на „Арсенал фесту“ 2019

По традицији „Бунт рок фестивала“ РТС-а, победницима и најбољим бендовима омогућени су и наступи на најзначајнијим летњим музичким фестивалима у Србији и региону. Победници петог издања БРФ, бенд „Лагана среда“ су, након свирке на фестивалу "Dok’n Ritam" прошлог викенда у Београду, наступили 22. јуна на бини „Арсенал феста“ у Крагујевцу.

Новинари Радио Београда 202, који је уживо преносио све концерте са овог фестивала, интервјуисали су овим поводом фронтмена бенда, „Лагана среда“, Стефана Никетића.

„Сјајна бина, сјајна публика“, био је задовољан Стефан. 

„Бојали смо се невремена које су најављивали и овде у Крагујевцу, па смо зато почели десетак минута раније и то је била добра одлука. Испрашили смо, енергетски, онако како знамо. Ми у бенду смо и блиски пријатељи и верујем да је зато тако добра енергија на бини, а то и дајемо публици. Веома сам задовољан нашим наступом вечерас“, додао је. 

Какви су утисци након петог „Бунт рок фестивала“ РТС-а?

„Утисци су се тек слегли после 10-15 дана... Супер екипа, супер људи заиста сјајно искуство за све младе бендове који нису имали прилику да се професионално окушају пред камерама, да искусе снимање у ТВ студију... Нисмо очекивали победу, пријавили смо се на „Бунт рок фестивал“ јер смо пре свега нас тројица веровали у тај трио, у „Лагану среду“, веровали смо у то што радимо. Првенствено свирамо из енергије, небитно ко је какав и да ли је виртуоз као музичар...Треба пренети људима на бини емоцију коју имаш, енергију и емоцију...“, верује Стефан Никетић.

Фронтмен победничког бенда петог „Бунт рок фестивала“ поверио је како је за младе, неафирмисане бендове шанса да наступају на великим музичким фестивалима, на којима деле сцену са афирмисаним бендовима и ауторима, изузетно корисна и то не само да би се представили публици већ да се и као музичари развијају, унапређују и уче како да буду још бољи, у извођачком али и креативном смислу. 

Недавно сте објавили нови сингл, да ли спремате нешто ново ускоро?

„Ево баш јуче смо били у студију, снимили смо четири нове песме које можете ускоро да очекујете... Овом приликом поздрављам и захваљујем се свима вама, РТС-у, који сте нам све ово омогућили. Дајете нам медијски простор и бројне прилике да се представимо, да нас шира публика упозна“, каже млади рокер.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 04. август 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару