Да ли сте спремни за „Промашај“ Бојане Вунтуришевић

Након што је дебитантским соло албумом „Даљине“ освојила регионалну музичку сцену, Бојана Вунтуришевић представља нови сингл „Промашај“, у којем проговара о инстант пријатељствима, љубавним разочарањима и сусрету генерација.

Увек своја, шармантна и емотивна, Бојана не само да је публику одушевила вешћу о изласку нове песме, већ је најавила и скорашњу објаву следећег албума.

Промашај је последња у низу песама које сам написала за други албум који, за сада, носи име Сама. Песма је лирички инспирисана једним инстант познанством, пријатељством. Звучи познато, зар не? Желела сам да кроз призму класичне љубавне приче опишем моменат садашњице у којој смо окружени инстант пријатељима, инстант односима. Текст сам писала заједно са чувеном београдском драматуршкињом, редитељком и песникињом Мињом Богавац“, каже Бојана.

Музику за песму Промашај компоновала је сама, док је у креативни процес настанка новог сингла, уз своје сталне сараднике, укључила и младе снаге домаће сцене.

„Музика је настала тачно пре годину дана на мом 'ајпеду'. Желела сам да најактуелније савремене елементе музичке продукције прилагодим свом музичком изразу и укусу. У томе су ми помогли мој вишегодишњи сарадник Иван Мирковић Бамби, који потписује аранжман, као и млада нада домаће музичке продукције Лука Јовановић Луксони са којим све више и више волим да радим“, открила је позната уметница.

На исти начин, природно се наметнуо и одабир сарадника који су радили на екранизацији сингла Промашај.

„Спот је режирао мој дугогодишњи сарадник Иван Стојиљковић. Као и у музичком сегменту, и у видео-сектору сам желела да своју генерацију спојим са оном која је дошла после нас, са такозваним 'клинцима из деведесетих', тако да је спот снимао млади и веома талентовани Лука Трајковић. У видеу смо желели да дочарамо све што ја јесам током свих ових година. Окружена врло различитим људима који заједно са мном чине једну компактну и неодвојиву целину“, објашњава кантауторка и додаје да се кроз спот провлачи симбол јабуке, као знак сећања на њеног оца коме је овај видео-клип у потпуности посветила.

Осим новог сингла Бојане Вунтуришевић, издавачка кућа "Bassivity Digital" у наредних месец дана представиће четири нове песме женских извођача, регионалних звезда и оних које ће то тек постати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 05. август 2024.
20° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару