Концерт посвећен ЕКВ-у 10. јуна у „Божидарцу“

Група „Деца из воде“ одржаће специјални концерт 10. јуна у београдском „Божидарцу“ поводом 30 година од објављивања култног албума „ЕКВ 19 лајв 86 - Лајв ин Кулушић“.

„Деца из воде“, једини аутентични ЕКВ трибјут бенд на овим просторима, наступиће са специјалним гостом Иваном Ранковићем - Раком, који је у ЕКВ-у свирао бубњеве од 1985. до 1987. године.

Рака ће заједно са „Децом из воде“ одсвирати овај култни лајв албум као што је то радио и пре 30 година заједно са Миланом, Бојаном и Маргитом, на истом сету бубњева на којем је то чинио и пре три деценије.

У припреми је целовечерњи ЕКВ спектакл, па ће поред Раке, на сцену у једном делу програма „Деца из воде“ извести и свог бубњара, не би ли публику подсетили на највеће хитове ЕКВ-а који се нису нашли на албуму ЕКВ 19 лајв 86 - Лајв ин Кулушић.

За овај јединствени аутентични наступ публику Божидарца загрејаће „Маљчики“, који ће публику подсетити на период новог таласа и одсвирати песме „Шарла акробате“, „Идола“, „Електричног оргазма“, „Партибрејкерса“, „Хаустора“...

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи