Прослава Нове године, „Бајага и Инструктори“ и „Плави оркестар“ у Београду, Чола у Новом Саду

У Београду и многим градовима Србије грађани ће нову 2017. годину дочекати уз концерте, весеље и ватромет на градским трговима. Вечерас ће становници престонице моћи да уживају у „Бијелом дугмету“ и Аци Лукасу, док ће их сутра забављати „Бајага и Инструктори“ и „Плави оркестар“. За добро расположење у новогодишњој ноћи у Новом Саду задужен је Здравко Чолић.

Београђани и гости главног града имаће прилику да и ове године уживају на градским трговима, а град је припремио спектакуларне концерте који ће се одржати испред Народне скупштине.

За добру атмосферу вечерас ће се побринути „Бијело дугме“ и Аца Лукас, док ће у најлуђој ноћи Београђане и његове госте забављати „Бајага и Инструктори“, као и „Плави оркестар“.

Градски менаџер Горан Весић, фронтмен групе „Бијело дугме“ Горан Бреговић и музичар Момчило Бајагић Бајага позвали су Београђане и госте главног града да вечерас и сутра уживају у новогодишњим концертима и најлуђу ноћ дочекају у празничној атмосфери испред Скупштине Србије.

Дочек Нове године неће бити приређен само у центру Београда, већ и на Новом Београду где ће на бини на платоу испред тржног центра „Меркатор“ окупљене забављати Владо Георгиев и „Прљави инспектор Блажа и Кљунови“.

Град Нови Сад својим грађанима за дочек Нове године поклониће наступ једне од највећих звезда са наших простора, Здравка Чолића.

На главној бини на Тргу слободе, поред Чолића, наступиће и новосадски „Биг бенд“ чији ће специјални гост бити Бојана Стаменов.

Дочек Нове године биће организован и на Тргу Краља Милана у Нишу. Нишлије ће у најлуђој ноћи забављати рок састав Бијело дугме, а дочек 2017. године ће се разликовати од досадашњих пре свега због хумане ноте коју ће имати.

Како је наведено из „АИК банке“, чланице „МК групе“, која је подржала новогодишњу журку, она ће имати хуману ноту с обзиром на то да је Клуб привредника Ниша са својим пријатељима обезбедио донацију од милион динара за Национално удружење родитеља деце оболеле од рака - Нурдор.

Наводи се и да ће та донација бити искоришћена за доградњу и опремање хематоонколошког одељења на Дечијој клиници у Нишу. Нова 2017. година биће организована и на трговима у Суботици и Чачку.

Тако ће Суботичани у Нови годину ући уз концерт Гоце Тржан на централном градском тргу, док ће Лепа Брена певати на Градском тргу у Чачку.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
32° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару