Марко Луис представља нови сингл који путује од Србије до Индије

После песме „Пашана“, сарадње са Божом Врећом, Марко Луис је избацио и други сингл са новог албума „Бескрај“, који треба да изађе у фебруару 2017. године. Реч је о необичном споју „Пада ноћ“ у којем учествује и индијска певачица Тану Саксена.

Марко Луис је остао доследан свом звуку тј. навици да спаја неспојиво. И у овој песми, осим балканских елемената, могу да се чују и драм 'н' бејс, хип-хоп и звуци индијске културе. Оно што песму Пада ноћ чини још интересантнијом јесте и необичан глас индијске певачице Тану Саксене, младе, перспективне певачице из Мумбаја са којом је Марко ступио у контакт након што је на Јутјубу и на друштвеним мрежама видео и чуо њене наступе.

Спот је снимљен у прелепим црногорским шумама са продукцијском кућом „2Н Студио“, на чијем челу се налази телентовани Никола Нововић.

„На снимању спота нам је било забавно у тражењу локације пошто смо прешли скоро целу Црну Гору. Доживели смо једну малу непријатност када се током снимања дрво изненада срушило неколико центиметара од моје главе. На срећу, све се добро завршило и убацили смо и тај кадар у спот како то никад не бисмо заборавили“, испричао је Марко.

Албум Марка Луиса Бескрај је претежно на српском језику и фокус је на дуетима, па тако и песма Пада ноћ представља једну прелепу сарадњу између Србије и Индије. Музику и аранжман у сарадњи са Петром Зоркићем је радио Марко, а текст Стева Милошевић. На албуму ће се наћи и две обраде песама Марковог покојног оца Љубише Стојановића Луиса.

Довиђења је једна од нумера која је премијерно изведена у РТС-овој музичкој емисији Три боје звука у сарадњи са Василом Хаџимановим.

„Не постоје границе када је реч о музици и зато ми је драго да сарађујем са уметницима широм света и да тиме сједињујемо наше енергије и бришемо границе. Једва чекам да са овом песмом наступам уживо са бендом пред публиком а, ко зна, можда скокнемо и до Индије“, каже Марко описујући дует са колегиницом из Азије.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
29° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару