На дочеку у Новом Саду Здравко Чолић

Грађане Новог Сада ће за дочек Нове 2017. године, на прослави која ће бити одржана на главном Тргу слободе, забављати певач Здравко Чолић, најављено је у Градској кући.

После девет година, Чола је поново на централном новосадском тргу и нема боље позивнице људима да дођу у наш град, Европску престоницу културе и Омладинску престоницу Европе, рекао је градоначелник Новог Сада, Милош Вучевић.

Организатори прославе Нове године најавили су на конференцији за медије и да ће на истом месту бити организован и дочек православне Нове године 13. јануара, на којем ће наступити дувачки оркестар Бобана Марковића.

На новогодишњу ноћ 31. децембра пре Здравка Чолића наступиће новосадски „Биг бенд“ заједно са Бојаном Стаменов као специјалном гошћом, а тог дана ће славље почети од јутарњих часова, када ће у подне бити организован дочек дечје Нове године са изненађењима за најмлађе.

Програм ће почети у 10 часова, а дневну журку ће започети ди-џеј Гверо, затим бенд "Swing Time", Ана Перишић, "Drum 'n' zez" и "Irie FM".

Љубитељи електронске музике током дочека ће у „Студију М“ моћи да слушају десет иностраних и домаћих ди-џејева, а за овај догађај наплаћиваће се и улаз по цени од 690 динара у претпродаји.

На главној бини на Тргу слободе за репризу Нове године, 1. јануара, представиће се бенд „Јосип А Лисац“, „Бранимир и непријатељи“, ди-џеј Илија Рудовић и „Земља грува“.

На дочеку Нове године 13. јануара наступиће и симфонијски оркестар „НС2021“ који ће приредити музички спектакл уз 60 симфоничара, музику из српске кинематографије и гостовање прослављеног српског глумца Сергеја Трифуновића.

Музички програм почеће на Тргу републике дан пре дочека, 30. децембра, када ће наступити „Џез комбинат“, затим флаутисткиња Милена Јанчурић и ди-џеј Вукашин Војводић.

Председник организационог одбора „Нови Сад 2021“, Немања Миленковић, оценио је да је фестивалским концептом на четири локације у четири дана за две Нове године, Нови Сад желео да поклони грађанима „слободу избора и разноврсности величајући вредности толеранције, мира и љубави као истинских идеала овог града“.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
30° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару