„Две речи“ Николе Врањковића са Сергејем Трифуновићем и Аном Марковић

Пред традиционалне предновогодишње концерте у Београду 28. и 29. децембра у великој дворани Дома омладине, музичар Никола Врањковић је објавио сингл „Две речи“ и спот у коме се појављују глумци Ана Марковић и Сергеј Трифуновић.

Две речи или, како је публика већ доста дуго зове, Све што могу рећи је песма коју јако дуго изводим уживо, али до сада није имала студијски снимак. У разговору са људима који прате мој рад, на њихов наговор, решио сам да то буде нови сингл“, објашњава Врањковић.

Спот за Две речи настао је на основу студентског филма младе београдске редитељке Милене Грујић, у коме глуме Ана Марковић и Сергеј Трифуновић.

„Свима се захваљујем јер су пристали да филм буде премонтиран у спот. Задовољан сам како је све испало, али је најважније то што је Милена задовољна. Спот је јако добро измонтирао Бојан Дмитрашиновић“, каже Врањковић.

Две речи је најавни сингл новог, двоструког албума, који би требало да се појави идуће године, и на коме ће се наћи још неколико песама које Врањковић последњих година свира на концертима.

„Снимак Две речи ми је посебно драг, јер сам после више од десет година у студију поново сарађивао са Александром Радосављевићем (продуцентом албума 'Блок аута' Година сиротињске забаве и Сан који срећан сањаш сам, као и многих других бендова као што су 'Дарквуд даб', 'Ортодокс келтс', 'Гоблини'...) и са Драгољубом Марковићем ('Ништа али логопеди', 'Блок аут') који је свирао клавијатуре“, истиче Врањковић.

Продукцију и микс ове песме потписују Иван Петровић и Никола Врањковић.

Кључна ауторска личност култног београдског „Блок аута“, Врањковић је самостално објавио деби За овде или за понети (2001), а након распада матичног бенда, мини-албум Бремеплов (2014) и синглове Фототапет (2015), и са „Аутогеним тренингом“ Мораћеш да научиш да живиш са тим (2016).

„Враћам се у велику дворану ДОБ-а јер се у њој најбоље осећамо моја публика и ја“, каже Врањковић поводом својих традиционалних предновогодишњих концерата 28. и 29. децембра, који ће бити седећи за публику, из два дела, и трајаће преко три сата.

Улазница кошта 900 динара на благајни Дома омладине, односно преко мреже „Евентим“ до 1. децембра. На дан концерта биће 1.200 динара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару