Конча Буика: У Београду није хладно – има много топлоте и енергије!

Светски позната шпанска певачица Конча Буика наступила је синоћ у Центру „Сава“, у оквиру светске турнеје на којој промовише актуелни албум "Vivir Sin Miedo" и одушевила публику.

Конча Буика: У Београду није хладно – има много топлоте и енергије! Конча Буика: У Београду није хладно – има много топлоте и енергије!

Тамнопута „краљица фламенка“ је својим јединственим гласом, харизмом и врло снажном, емотивном интерпретацијом одушевила београдску публику.

Једна од најзначајнијих уметница правца ворлд мјузик представила је нумере са свог последњег албума које прожимају реге, рага, фламенко, РНБ, афробит и госпел.

Београђани су имали прилику да чују песме Vivir sin miedo, Si volvere, Sister, али и да се подсете нумера као што су No Habra Nadie en el Mundo, Mi nina Lola, Siboney.

„Дошла сам из Јужне Африке. У Јоханесбургу сам рекла пријатељици да идем у Београд, на шта је она реаговала: 'Тамо је проклето хладно'. Погрешила је. Овде је много топлоте и енергије. Хвала вам на невероватној добродошлици“, рекла је Буика.

Без превише комуникације са публиком, само песмама, Буика је дотакла публику снажним емоцијама које је слала сваким стихом, сваким својим покретом и осмехом, и сама дирнута реакцијама Београђана, који су је поздравили громогласним аплаузом, на ногама.

„Званично је шоу готов, али ја не идем нигде. Жалим да се забављам“, рекла је Буика, наставивши концерт, док су из публике обожаваоци тражили поједине песме.

Вративши се на сцену, дозвана аплаузом одушевљења, Буика је на бис извела песму Mucho dinero са новог албума.

„Ја сам себи обећала да ћу зарадити више следеће године. И ви ћете зарадити пуно пара. Много радимо, улажемо себе, своју љубав, своју породицу у посао који обављамо. Морамо и да зарадимо више“, истакла је славна певачица.

Пожелела је Београђанима да буду срећни, уверена да се са животом треба суочити са осмехом и без страха, како и каже наслов њеног албума, у коме је српска публика уживала у Центру „Сава“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
35° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару