Стиви Вондер објавио песму "Faith" из филма „Певајмо“

Саундтрек из анимираног филма „Певајмо“, дует Стивија Вондера и Аријане Гранде - "Faith", моћи ће да се наручи од 18. новембра, а у продаји ће се наћи од 9. децембра, саопштио је српски дистрибутер филма „Тарамаунт“.

У продукцији Рајана Тедера и Бенија Бланка, Faith је прва песма коју је добитник Оскара и Гремија, Стиви Вондер, урадио за неки филм у последњих 25 година.

Вондер је продао више од 100 милиона албума широм света и освојио 25 Греми награда чиме је постао најнаграђиванији мушки соло уметник у историји, а поред тога је због свог доброчинства и активизма именован гласником мира Уједињених нација.

У филму Певајмо, који у биоскопе стиже 22. децембра, наћи ће се више од 65 песама.

Главни јунак филма је Бастер Мун, угледна коала, директор некада великог позоришта које је временом пропало.

Бастер је вечити оптимиста, који воли своје позориште изнад свега и учиниће све да га задржи.

Суочен са пропадањем своје животне амбиције, он има последњу шансу да врати овом избледелом драгуљу некадашњу славу тако што ће продуцирати највеће светско такмичење у певању.

Појавиће се пет најозбиљнијих кандидата: Мајк, миш који певуши једнако добро као што вара људе, Мина, стидљива слоница тинејџерка, која има ужасну трему од наступа, Розита, преморена мајка која има 25 прасића, Џони, млади горила гангстер који тражи начин да побегне од породичног криминала и Еш, панк-рок бодљикаво прасе које покушава да се отресе свог арогантног дечка и постане соло певачица.

Гласове животињама позајмили су Ива Стефановић, Бојан Лазаров, Слободан Стефановић, Милан Тубић, Данијел Сич, Милан Антонић, Наташа Балог, Драган Вујић Вујке, Душица Новаковић, Паулина Манов, а редитељ синхронизације је Никола Булатовић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару