Без улазница на концерте „Ајрон мејдена“ у Великој Британији!

Рок бенд „Ајрон мејден“ увео је нова правила за све оне који желе да присуствују њиховим концертима у Великој Британији. Улазнице на какве смо навикли, од сада неће бити потребне!

Без улазница на концерте „Ајрон мејдена“ у Великој Британији! Без улазница на концерте „Ајрон мејдена“ у Великој Британији!

У настојању да се изборе против нелегалних радњи током рекламирања њихових предстојећих турнеја у Великој Британији, чланови групе „Ајрон мејден“ (Iron Maiden) увели су правила која се односе на улаз на концерте без штампане улазнице.

То значи да публика од сада неће моћи да добије штампане карте, али ће свако морати да се представи фотографијом и кредитном картицом када стигне на место одржавања концерта.

Бенд се нада да ће на овај начин спречити препродају улазница путем веб-сајтова по нереално високим ценама.

„Нашим обожаваоцима не желимо да продајемо покрадене или фалсификоване керте које се могу наћи на страницама за продају улазница“, рекао је менаџер „Ајрон мејдена“ Род Смолвуд.

Бенд уводи и друге мере за спречавање превара.

Ограничење од четири улазнице по особи је постављено раније, а њихов тим посвећен овој проблематици ће и даље пратити трансакције за сумњиве активности.

Термини наступа на новој турнеји биће објављени у петак.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи