Спектакл "Vivaldianno" у Арени 11. новембра

Јединствени три-де концертни спектакл какав до сада није виђен, "Vivaldianno", биће приказан први пут у Комбанк aрени, 11. новембра!

Спектакл "Vivaldianno" у Арени 11. новембра Спектакл "Vivaldianno" у Арени 11. новембра

Спој најсавременијих визуелних ефеката и аранжмана са класичним звуцима Вивалдијеве легендарне композиције Четири годишња доба је оно што одликује овај спектакл предвиђен за велике сцене и просторе.

Три-де пројекција уз нарацију и музику Вивалдија коју изводи гудачки оркестар уз моћне аранжмане обогаћене модерним звуком и електричним инструментима, представља живот овог славног уметника на драматичан начин.

Први наступ "Vivaldianno" одржан је у Чешкој и изазвао је праву сензацију. Београд ће бити међу првим градовима на њиховој светској турнеји који ће моћи да ужива у овом музичко-сценском спектаклу.

Vivaldianno - Град огледала, одражава јединствену три-де концертну представу осмишљену по барокној музици са савременим звуком и новом енергијом, све у служби приче о успеху и паду генијалног композитора, Антонија Вивалдија.

Сцену испуњава оркестар класичних музичара и арт-рок извођача и плесача док се испред и иза њих, пред очима публике, смењују слике рађене у најмодернијој техници праћене софистицираним дизајном светла, стварајући јединствено тродимензионално музичко искуство.

Овај јединствени три-де догађај одликује музика, филмске пројекције и три-де анимације, савремени плес и нарација која доноси узбудљиву причу о надањима и губицима Антонија Вивалдија, генија барока.

Јединствен осећај обезбеђује и барокна музика у модерним аранжманима у споју са савременим звуком и енергијом, као и музичке бравуре виртуоза које одузимају дах.

У јуну 2015. године "Vivaldianno" је кренуо на концертну турнеју након распродатих неколико концерата Арене „О2“ у Прагу. На основу овог успеха, следи светска турнеја са локацијама у Бразилу, Аргентини, САД, Мексику, Немачкој, Мађарској, Русији, балтичким земљама као и Јапану, Јужној Кореји, Кини и Енглеској.

Србија је једна од првих земаља која ће видети овај јединствени три-де спектакл, 11. новембра, у Комбанк арени.

Улазнице по ценама од 2.200, 2.500, 2.800 и 3.500 динара биће у продаји од понедељка, 26. септембра на свим продајним местима „Евентима“, затим на благајнама Комбанк арене, Билет центар Београда, Дома омладине, ТЦ „Ушће“, као и преко сајтова kombankarena.com и eventim.rs.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи