„Горилаз“ мистериозно најављују нови албум

Чланови састава „Горилаз“ недавно су отворили налог на друштвеној мрежи „Инстаграм“ и објавили свој нови веб-сајт, непосредно пре објаве албума, првог након петогодишње паузе.

Група од 2011. године и свог четвртог студијског албума The Fall држи обожаваоце у великом ишчекивању свежих песама, а бенд се спрема да „угаси жеђ“ својим петим албумом 2017, док су недавно направили чудан онлајн деби.

„Горилаз“ су на новоотвореном профилу на Инстаграму објавили 27 фотографија из ранијих уметничких дана које датирају још од премијерног албума Gorillaz из 2001. године.

Сувишно је рећи да је њихов деби на Инстаграму ове недеље натерао обожаваоце да се запитају шта „Горилаз“ планирају да ураде на новом албуму, док неки критичари размишљају да ли ће свежа музика подсећати на њихов претходни звук.

Оно што је познато је да ће албум имати неке невероватне сарадње са уметницима као што су Снуп Дог, „Де ла Соул“, Вик Менса, Лијам Бејли...

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи