Када имате Ријанине снимке, то је као да сте опљачкали банку

Борба са Ријаном око снимања песме "This Is What You Came For" за Калвина Хариса била је толико напорна да се када је напокон имао снимке, како каже, осећао као да је опљачкао банку.

Ријана је изузетно заузета певачица. Толико запослена да чак ни један од највећих продуцената не може с лакоћом да дође до ње како би отпевала нови мегахит. Калвин Харис је дословно морао да пређе пола Америке како би дошао до драгоценог снимка.

У радио интервјуу Харис је открио шта је све требало да прође како би дошао до снимка за песму This Is What You Came For.

„На крају је снимила свој део у Њујорку. Требало је у Лос Анђелесу, али није могла. Морала је да заврши свој албум“, јадао се Калвин и открио да се снимање развукло на неколико месеци, а онда се појавила празнина у њеном распореду – од „чак“ неколико слободних сати!

„Нисмо добили вокале последњи пут, па ћу да одлетим у Њујорк и побринем се да их добијем, јер их жарко желим данас. Ако не буде данас, проћи ће још два месеца, размишљао сам, па сам послао поруку њеном тонцу са питањем да ли могу да дођем“, описао је чувени продуцент почетак авантуре.

Одлетео је у Њујорк и, по договору, чекао да му се Ријанин тонац јави. Будући да га нико није позвао, Харис је упорно слао поруке и на крају заспао у четири ујутру.

„Пробудио сам се у осам и чекале су ме три поруке у којима је писало 'Имамо их. Супер је. Дај ми мало времена да све припремим. И дођи по то сутра'“, прича славни Британац.

Два сата пре него што је требало да полети из Њујорка, снимци су били готови. Калвин је стискајући смеђу торбу са хард диском директно из студија отишао до хелипорта, који на срећу није био далеко, ушао у хеликоптер и у последњем моменту стигао на аеродром.

„Када сам ушао у авион, ставио сам торбу наспрам себе, погледао је и осећао се као да сам опљачкао банку! То је било невероватно, знати да имаш најважније вокале код себе, осећај је био фантастичан“, завршио је своју причу познати продуцент и ди-џеј.

Свакако се исплатило јер је песма This Is What You Came For постала један од највећих летњих хитова.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи