„Грин деј“ пљачка банку у новом споту!

Након непланиране четворогодишње паузе, чувени панк трио се враћа на велика врата! У новом споту „Грин деј“ се претворио у маскиране пљачкаше који желе да се увуку у банку.

„Грин деј“ пљачка банку у новом споту!  „Грин деј“ пљачка банку у новом споту!

Сингл Bang Bang долази са албума Revolution Radio, који излази 7. октобра. Спот је режирао Тим Армстронг, а музичари су се окушали у улози пљачкаша банке.

Имају гумене маске па изгледају као опасна верзија чланова бенда. У међувремену, прави бенд свира на кућној забави и изводи нову песму.

Док је „Грин деј“ окупиран забављањем гостију на забави, сазнајемо да су криминалци заправо деца.

Били Џо Армстронг је открио за Ролингстоун да је песма написана из угла масовног убице.

„Дешава се насиље, али се све то прати и сви смо под надзором (друштвених мрежа). За мене је то тако уврнуто“, рекао је фронтмен групе „Грин деј“ објашњавајући како је песма настала.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи