Пинк написала песму за Селин

Како би се изборила са великом тугом која је обузела због губитка супруга Ренеа Анжелила, Селин Дион се посветила раду. После песме "Encore Un Soir" коју је посветила мужу, на ред је дошла нумера која ће певачкој звезди помоћи „да настави даље“. Колегиница Пинк се одазвала позиву и настала је "Recovering".

Канадска певачица упозорила је обожаваоце да се спреме за емотивну нумеру под називом Recovering. Песму је написала америчка кантауторка Пинк за колегиницу која пати за преминулим супругом.

„Када сам је видела на додели Билбордових музичких награда рекла сам јој да ми је потребна песма која би ми била средство да наставим даље, попут кофера уз које идете напред“, објаснила је Селин Дион недавно у изјави за Entertainment Tonight.

Сада када је резултат сарадње две певачице пред публиком, јасно је да се Селин бори са јаким емоцијама док приснијој атмосфери нумере додатно доприносе звуци клавира.

Признајући да јој је снимање песме помогло након Ренеове смрти, певачица наглашава да Пинк не престаје да је одушевљава: „Она је феноменална. Обожавам је због њеног талента, снаге, невероватног фокуса“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи