Србија у другом полуфиналу „Евросонга 2016“!

На данашњем специјалном жребу, одржаном у Градској скупштини у Стокхолму, одређен је прелиминарни распоред земаља учесница по полуфиналима „Евросонга“ – Србија ће наступити у другом полуфиналу, које ће бити одржано 12. маја.

На данашњем извлачењу је такође одређено и у којим половинама два полуфинална такмичења ће 37 земаља (од укупно 43) наступити.

Србија се тако нашла у првом делу другог полуфинала, односно, међу првих 10 учесника од укупно 19 колико ће их се појавити 12. маја на бини. 

У првом полуфиналу учествује једна земља мање, дакле 18.

Подсећамо вас да тзв. Велика петорка (Шпанија, Велика Британија, Француска, Немачка, Италија) и домаћин Шведска иду директно у финале.

Полуфинала су заказана за 10. и 12. мај, док је Велико финале 14. маја у Глобен арени у Стоклхолму.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи